Było nie było zawsze trafił hehe

Coś nam EDZIU siadł - czy to już koniec korekty - nie doszedł nawet do F0,38

to samo chcialem napisackera.p pisze:Highend - Tu muszę zacytować znaną osobę która zwykle się wypowiadała "Jestem ZA, a nawet PRZECIW"...
Było nie było zawsze trafił hehe![]()
dziś o 15:45 jest imprezashogomad pisze:Za chwile startujemy na 1.12 na edku...zapinajcie pasy
Ali pisze:to samo chcialem napisackera.p pisze:Highend - Tu muszę zacytować znaną osobę która zwykle się wypowiadała "Jestem ZA, a nawet PRZECIW"...
W zależności od Twojej psychiki myślenie jest słuszne ale skoro tak to nie powinieneś codziennie zastanawiać się nad pozycjami i zmieniać kierunki bo w momencie kiedy masz szeroki horyzont ale codziennie zastanawiasz się nad tym to nie ma sensu / jest bez sensu. W takim układzie powinieneś wejść w pozycję, SL 500 pipsów i czekać na Twoje 1.2 nie ruszając pozycji - wtedy miałoby to sens.highend pisze:moze i tak, że edek spadnie do 1.05 i zrobi jeszcze raz "denko".
who knows ?
moim zdaniem po prostu już nie pojdzie nizej niz byl (no chyba, że 1.04 żeby Żaba wygrał zakład), ale o parytecie imho mowy nie ma.
-- Dodano: 21 maja 2015, 13:42 --
Ali pisze:to samo chcialem napisackera.p pisze:Highend - Tu muszę zacytować znaną osobę która zwykle się wypowiadała "Jestem ZA, a nawet PRZECIW"...
e tam, ja po prostu mysle o longer term, a nie DT. Więc o jakimś kierunku głównym, a nie DT falach gdzie raz rosnie, a raz spada itp...
W zależności od Twojej psychiki myślenie jest słuszne ale skoro tak to nie powinieneś codziennie zastanawiać się nad pozycjami i zmieniać kierunki bo w momencie kiedy masz szeroki horyzont ale codziennie zastanawiasz się nad tym to nie ma sensu / jest bez sensu. W takim układzie powinieneś wejść w pozycję, SL 500 pipsów i czekać na Twoje 1.2 nie ruszając pozycji - wtedy miałoby to sens.
Wracając do Edka - myślę, że sprawa kierunku krótkoterminowego jest jasna. H4 jest bezwzględna...
?? A jakie ma znaczenie kurs usd/pln dla edka - no odwrotnie to tak:)highend pisze:Dosc kluczowy moment dla dolara. Jak usd/pln pojdzie wyzej niz byl dzisiaj - no to edek kierunek poludnie.