DayTrading: Czwartek 21.05.2015
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 21.05.2015
Witam
Jestem tu nowy, od dawna interesuję się analizą techniczną i zdecydowanie popieram wpisy mówiące o wzroście na edku na kolejne dni.
Jestem tu nowy, od dawna interesuję się analizą techniczną i zdecydowanie popieram wpisy mówiące o wzroście na edku na kolejne dni.
cofaka mala z oporow
-- Dodano: czw 21-05-2015, 11:30 --
docelowo powinn pchnac troche wyzej
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No i cisza się zrobiła...Nowy123 pisze:cofaka mala z oporow
Z trójkąta wychodzi podobny zasięg...
https://www.tradingview.com/x/iLbQxJJj/
Dziś Dragi będzie przemawiał i tak sobie myślę że jak podtrzyma zdanie o cięciu stopy depozytowej i zwiększeniu QE to możemy zlecieć wieczorem niżej... Komu jak komu ale jemu na pewno zależy na tanim EURO... więc poczekam do niech dojdą do fibo 0,38 i pakuję chyba Ski...

"DOŚWIADCZENIE - nazwa jaką nadajemy naszym błędom" 

Muszą wybić Daily z 18 maja żeby w kolejnych dniach wzrosty były kontynuowane, jest na to szansa bo cisną ostro. Jak się nie uda teraz to pewnie dopiero na sesji usaNowy123 pisze:cofaka mala z oporow
Ja trzymam pozycje od samej podstawy niech zysk rośnie

Edek wraca chwilowo na 1.11230 aby nabrać sił przed takiem na 1.11830 lub 1.12.130 ( odpowiednio fibo 50 i 61,8 ruchu up zapoczatkowanego wczoraj o 9.30 ) . Czas operacyjny na to do jutra rano.
mógłbyś napisać o której będzie przemawiał?kera.p pisze:
Dziś Dragi będzie przemawiał i tak sobie myślę że jak podtrzyma zdanie o cięciu stopy depozytowej i zwiększeniu QE to możemy zlecieć wieczorem niżej... Komu jak komu ale jemu na pewno zależy na tanim EURO... więc poczekam do niech dojdą do fibo 0,38 i pakuję chyba Ski...
oiro pisze:mógłbyś napisać o której będzie przemawiał?kera.p pisze:
19:30 Wystąpienia szefa EBC i wice-szefa FED na konferencji na temat wyzwań stojących przed strefą euro podczas Forum Europejskiego Banku Centralnego dot. bankowości centralnej, w Sintra, w Portugalii

Myślę, że przesuną ze 2 godziny później - o tej porze jest przecież debata naszych dwóch gwiazdkera.p pisze:
19:30 Wystąpienia szefa EBC i wice-szefa FED na konferencji na temat wyzwań stojących przed strefą euro podczas Forum Europejskiego Banku Centralnego dot. bankowości centralnej, w Sintra, w Portugalii

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
hehheejen-yy pisze:Myślę, że przesuną ze 2 godziny później - o tej porze jest przecież debata naszych dwóch gwiazdkera.p pisze: