DayTrading: Czwartek 21.05.2015
Re: DayTrading: Czwartek 21.05.2015

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- dobryfxplayer
- Maniak
zaba jestes? na kiwi mamy orgra h1 z ladnymi nizszymi szczytami szyi oraz wybilo juz wiec warto L.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
- atlanticos
- Maniak
jak prawe ramie robi LL to dla mnie nie jest wogole formacja rgr - wogole wtedy nie traktuje tego jak mniej czy bardziej prawdziwa bo po prostu jej tam nie ma w moim przekonaniu...dobryfxplayer pisze:ciekawa uwaga. czy w twoich powiedzmy statystykach/doswiadczeniu jest to mnie prawdziwa formacja?atlanticos pisze:
dla mnie jesli prawe ramie robi LL to nie jest rgr

-- Dodano: 21 maja 2015, 20:35 --
mierze zawsze odleglosc drugiego punktu stycznego na jednym ramieniu do przeciwleglego ramienia. Jesli w trojkat wpisany jest rgr lub orgr to przewaznie jest to ten punkt styczny ktory jest rowniez głową... Nigdy nie mierze trojkata na samym poczatku bo to jest zawsze najwiekszy zasieg i bardzo rzadko akurat ten jest realizowany w calosci... choc to sie zdarzaWoolf pisze:
Odnośnie edka.
Możesz mi zdradzić, w trójkącie wyrysowałeś zieloną linią jego szerokość, czyli przy ewentualnym wybiciu z trójkąta taki powinien być zasięg. Pytanie, czemu akurat w tym miejscu?
Ja zazwyczaj ustawiam na początku tworzenia się formacji, czyli bym ustawił zieloną linię bardziej z lewej strony wykresu.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- dobryfxplayer
- Maniak
jak prawe ramie robi LL to dla mnie nie jest wogole formacja rgr - wogole wtedy nie traktuje tego jak mniej czy bardziej prawdziwa bo po prostu jej tam nie ma w moim przekonaniu...atlanticos pisze:dobryfxplayer pisze:ciekawa uwaga. czy w twoich powiedzmy statystykach/doswiadczeniu jest to mnie prawdziwa formacja?atlanticos pisze:
dla mnie jesli prawe ramie robi LL to nie jest rgr

a na kiwi H1 jest teraz orgr?
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
Jestem tego samego zdania, ta konsolka jest niepokojąca.Kusus pisze:Bedzie ostro na edku. H4 i H1 to interwaly o oscylacji gasnacej. Jutrzejszy dzien bedzie przykry albo dla miskow albo dla byczkow
Tylko co ma stanowić o wybiciu? Potencjalne ujemne PKB dla Niemiec jako ukłon w stronę miśków?
Czy Draghi/Yellen rzucą bombę?
Gdzie to sell in May na indeksach. Wszystkie dawne zasady przestają działać na tym rynku.
The only way is up
- Matthew414
- Pasjonat
sporo akcji a tylko 10 postów. Kto się uspokoił ? Nowy może za mocno udzielasz się na FF ? 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000