DayTrading: Czwartek 19.06.2014
Re: DayTrading: Czwartek 19.06.2014
Dzięki, teraz kumam. 

- atlanticos
- Maniak
tomek123 pisze:jak dla mnie forex sie już skończył

kiwi m15 - dla tych dla których forex się nie skończył jeszcze

https://www.tradingview.com/x/WMR0Acjc
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
0 16 kursy dostaną drgaweksimon000111 pisze:14:30 USA Wnioski o zasiłek dla bezrobotnych tydzień 317 tys.
16:00 USA Indeks wskaźników wyprzedzających - Conference Board maj 0,5% 0,4%
16:00 USA Indeks Fed z Filadelfii czerwiec 14,8 15,4
Będzie to miało jakiś wpływ na USD czy raczej nie?

The only way is up
A żabci co tak wesoło? Ja tam Tomkowi współczuję, bo to niefajne uczucie.atlanticos pisze:![]()
Ale ja to napisałem w kontekście że na forexie nie ma już $$$ bo weź tu otwórz sobie 100 lotów
zginiesz marnie no nic czekam na odpalenie rakiety na edku 

- atlanticos
- Maniak
ja bardziej zrozumiałem jego wypowiedz jako to że w jego odczuciu forex się już skończył - że już się na tym nie zarabia... a nie że on np popłynął...melpomena pisze: A żabci co tak wesoło? Ja tam Tomkowi współczuję, bo to niefajne uczucie.
a co do Tomka to mam wrażenie że i on i sporo osób na forum zajmują się zbyt mocno całą otoczką która - według nich - wpływa na ruch ceny (zulu, dane itp) zamiast skupić się na wykresie... Wykres to jest największa skarbnica wiedzy, a reszta to dodatek... ale to moje zdanie

ja się spodziewam nadal spadkówBemowo1 pisze:Czyli jak amerykanie zagrabią złoto z Iraku to będzie tańsze?blacha pisze:Jeśli ktoś spodziewa się spadków na złocie to powinien jak najszybciej znaleźć sposób na zatrzymanie amerykańskiej floty która zmierza do Iraku.

wiem że wam to dziwnie brzmi te moje 1.4 edek albo 1180 złoto gdyż wyprzedzam moimi poglądami rynek co wielu nazwało by wróżeniem i poniekąd mają racje

-- Dodano: czw 19-06-2014, 15:26 --
żabciu jestem z Tobą - wykres zawsze prawdę nam powieatlanticos pisze:ja bardziej zrozumiałem jego wypowiedz jako to że w jego odczuciu forex się już skończył - że już się na tym nie zarabia... a nie że on np popłynął...melpomena pisze: A żabci co tak wesoło? Ja tam Tomkowi współczuję, bo to niefajne uczucie.
a co do Tomka to mam wrażenie że i on i sporo osób na forum zajmują się zbyt mocno całą otoczką która - według nich - wpływa na ruch ceny (zulu, dane itp) zamiast skupić się na wykresie... Wykres to jest największa skarbnica wiedzy, a reszta to dodatek... ale to moje zdanie

Nigdy nie kłóć się z idiotami bo najpierw spróbują cie sprowadzić do swojego poziomu a później spróbują pokonać doświadczeniem 

- atlanticos
- Maniak
edek m15 potencjalny rgr - zasieg okolice 3580-90
lukpiasek tzn. że stopa na złocie masz deczko powyżej 1,3 ?
... wyluzuj Zuza warkocze ...
atlanticos pisze:ja bardziej zrozumiałem jego wypowiedz jako to że w jego odczuciu forex się już skończył - że już się na tym nie zarabia... a nie że on np popłynął...