DayTrading: Czwartek 18.04.2019

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dzisiaj

Czas głosowania minął 19 kwie 2019, 00:00

Wzrost
2
40%
Bez zmian
1
20%
Spadek
2
40%

Liczba głosów: 5

XAB
Fanatyk
Fanatyk

Re: DayTrading: Czwartek 18.04.2019

Nieprzeczytany post autor: XAB »

Świeżak44 pisze:Klasyczny false break na DAX-ie. Już zarobiłem troche. Zaraz może być drugi w druga stronę.
swiezak oni dzialaja bardzo schematycznie
szczycik to setka w dol a ze zrobili na raz 80 to wiadomo ze poprawia zrobili 96 czyli moze byc a moze te stke dokoncza potem
naucz sie tego bo to u nich jak podstawa jak mantra
:!: :!: :!: :!: :!: gdzie ty miales zejscie ponizej 12100 jaki to broker tak przyszalal :?: :?: :?: :?:
technik
a kangur spoko moje s zarabia :D :D teraz mam 0.3l juz tylko 8)
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2019, 11:29 przez XAB, łącznie zmieniany 2 razy.
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
Kermit
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Kermit »

fx-technik pisze: No tak, od tygodnia...
Czyli, jaką ma to wartość dla daytradera?
taka ze daytrader mogl conajmniej 3 razy na kazdym podbiciu zlapac po kilkadziesiat pipsow na malym ryzyku w tym tygodniu... Byl klin na h1 i jego gorny przedział mozna bylo do tego wykorzystywac wiedzac ze na wyzszym TF jest silny opor. Taki Ty blyskotliwy, a takiej prostoty nie ogarniasz. Zostan przy swoich wykresach tickowych. Nie odnajdziesz sie na wyższych TF
Wszystkie zamieszczane przeze mnie analizy są moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

Kermit pisze:
taka ze daytrader mogl conajmniej 3 razy na kazdym podbiciu zlapac po kilkadziesiat pipsow na malym ryzyku w tym tygodniu... Byl klin na h1 i jego gorny przedział mozna bylo do tego wykorzystywac wiedzac ze na wyzszym TF jest silny opor. Taki Ty blyskotliwy, a takiej prostoty nie ogarniasz. Zostan przy swoich wykresach tickowych. Nie odnajdziesz sie na wyższych TF
Mój system nie jest wrażliwy na Tf-y.
Jest to tylko kwestią ustawienia.
Ja, oczywiście że jestem daytraderem i nie traduję powyżej M15.
M15 - M5 i wykres RangeBar.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

Awatar użytkownika
PipsKong
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: PipsKong »

Świeżak44 pisze:Może zamiast się ciągle kłócić, to jakieś wejścia pokażecie??? :roll:
nie !!!# Kupuj karabin będzie jatka !!!# :mrgreen:
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!

Tomasz196407
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Tomasz196407 »

Kermit pisze:
Marek wszystko co jest na małych masz i na duzych
od nas zalezy czego chcemy i jak sie ustawiamy

XAB
Fanatyk
Fanatyk

swizak gdzie ty miales zejscie nizej 12100 na daxie ? chyba tylko na swym wykresie
bo podajesz wykres ktory jest nic nie wart bo 3 moich :D brokerow ma calkiem inne poziomy
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2019, 11:37 przez XAB, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fx-technik
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: fx-technik »

XAB pisze:swizak gdzie ty miales zejscie nizej 12100 na daxie ? chyba tylko na swym wykresie
U mnie Low było zdziebko pod.
Liczy się tylko jedno: Zysk >> Strata !
Jakby kto pytał, to jestem znany jako Dadas i to co piszę, jest moim zdaniem (co wynika z regulaminu forum).
DadasTradingSystemWorkshop ..... Dlaczego straciłem ten trade?

XAB
Fanatyk
Fanatyk

a teraz ile masz bo jakies cuda mi tu leca
pepsiak jakie minimum masz dzis na dax i tomasz jakie :564:

Tolmon_Nika
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: Tolmon_Nika »

XAB pisze:swizak gdzie ty miales zejscie nizej 12100 na daxie ? chyba tylko na swym wykresie
bo podajesz wykres ktory jest nic nie wart bo 3 moich :D brokerow ma calkiem inne poziomy
nie marudź ja też miałem na IG poniżej ,znaczy brok do d...y :?: ciekawe
πάντα ρέει - Panta rhei - Wszystko płynie
Jest to moja subiektywna ocena rynku , inwestowanie na jej podstawie mija się z celem ;)

XAB
Fanatyk
Fanatyk

ok u mnie jest teraz 220 czy u was tez

Zablokowany