Wszyscy będą płakać 1 lot e/u ( 100 000 eur ) * 0,07% = 70eur ok.300 pln . I jak to zarobićjen-yy pisze:No to szykujmy się Panie i Panowie forexiarze na nowe podatki
http://biznes.pl/magazyny/finanse/pis-z ... kow/yvw0tw
0,14% za każdą transakcję
a nie chyba 0,07 % dla instrumentów pochodnych
skalpujący będą płakać
DayTrading: Czwartek 17.09.2015
Re: DayTrading: Czwartek 17.09.2015
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
ach właśnie zauważyłem, że na Forex Factory prognoza stóp procentrowych wróciła na 0.25%
czyli, że nie podniosą, a jeszcze parę dni temu było tam 0,50%
buahaa...
co do WTI... zainteresowałem się olejem napędowym (GASOIL), jest na mForex... wręcz płacze za longiem i cisnę go tak jak ropę....
buahaa...
co do WTI... zainteresowałem się olejem napędowym (GASOIL), jest na mForex... wręcz płacze za longiem i cisnę go tak jak ropę....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
dobri,
ze względu na wieczorne fajerwerki dziś na edu przez cały dzień pewnie kiszenie i konsola z range 30 pips... czyli płasko, i 1,1300 o 20.00 ... ale tylko luźne dywagacje : )
kabanos ma dane za godzine za to
dobrych trejdów,
ze względu na wieczorne fajerwerki dziś na edu przez cały dzień pewnie kiszenie i konsola z range 30 pips... czyli płasko, i 1,1300 o 20.00 ... ale tylko luźne dywagacje : )
kabanos ma dane za godzine za to
dobrych trejdów,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
no wlasnie wypada posiedziec do tego fomc, ale to jeszcze ponad 10 godz....
jadę po chipsy i colęsureshot pisze:no wlasnie wypada posiedziec do tego fomc, ale to jeszcze ponad 10 godz....
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum

to jest notowanie oleju opałowego nie napędowegohighend pisze:co do WTI... zainteresowałem się olejem napędowym (GASOIL), jest na mForex... wręcz płacze za longiem i cisnę go tak jak ropę....
pomimo relatywnie niskiej ceny ropy to z racji zbliżającego się sezonu grzewczego może być powolna podbitka ceny na GASOIL
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
- nowy joker
- Pasjonat

Pięknie ktoś się bawi na daxie
Wzrosty wydają się być zbyt oczywiste, dlatego być może ich nie będzienowy joker pisze:Pięknie ktoś się bawi na daxie
The only way is up
ja na daxa popatrze dzis z boku, niby wczoraj narysowali rgra, i tak stricte to nie zostal on jeszcze zanegpwany..., nie wiem dlaczego wzosty wydaja sie oczywiste??, od 3 tyg waska konsola i narazie cos nie zanosi sie na wybicie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 17 wrz 2015, 10:01 przez sureshot, łącznie zmieniany 1 raz.
- nowy joker
- Pasjonat

Widać ze jest dużo chętnych na łapanie L a ktoś bardzo silne to uniemozliwia