Masz racje.Dadas pisze:Na DAX, jak się trend H4 nie odwrócił, to nie ma co szukać wejść przeciwnych w DT.
-- Dodano: czw 16-10-2014, 11:43 --
Trend nadal Down. SL dotkniety
Masz racje.Dadas pisze:Na DAX, jak się trend H4 nie odwrócił, to nie ma co szukać wejść przeciwnych w DT.
-- Dodano: czw 16-10-2014, 11:43 --
Sam wczoraj pisałeś że będziesz L szukał, a ja się tylko zdziwiłem.....Nowy123 pisze:to sie chyba lapacze zdziwilina SP500
highend pisze:Sam wczoraj pisałeś że będziesz L szukał, a ja się tylko zdziwiłem.....Nowy123 pisze:to sie chyba lapacze zdziwilina SP500
Pisałeś, że na cofce SP500 będziesz szukał L dla tych co się w dołku nie załapali.Nowy123 pisze:highend pisze:Sam wczoraj pisałeś że będziesz L szukał, a ja się tylko zdziwiłem.....Nowy123 pisze:to sie chyba lapacze zdziwilina SP500
a czytales dokladnie co pisalem ??? czy nie bardzo jesli czytales dokladnie to wiesz kiedy beda szukaljaki warunku beda musialy byc spelnione
biorąc pod uwagę, że wczorajsza akcja miała miejsce po zamknięciu europy, to o można potraktować jako powtórkę i dopóki sp nie przebije wczorajszych minimów i dolnej lt z s należy być ostrożnymNowy123 pisze:to sie chyba lapacze zdziwilina SP500
highend pisze:[quote="Nowy1te="highend"]Sam wczoraj pisałeś że będziesz L szukał, a ja się tylko zdziwiłem.....Nowy123 pisze:to sie chyba lapacze zdziwilina SP500
No OKNowy123 pisze: poczytaj dokladnie na jakie warunki czekam ... raz dywerygencje pozytywne, dwa prowzrostowa swiece, trzy brak nowych dolkow - dolk coraz wyzej, cztera spadki o zmniejszającym sie volumenie czyli tak zawne dogorywanie misia i przetrzepanie lapiacych longi myslacych ze to juz okazja
dax RGR na week podawany wykres