Jakkolwiek jeśli rzeźnik jest teraz w konsoli to bardziej prawdopodobny jest dalszy zjazd w dół

Zalezy od wielkosci pozycji.adk77 pisze:zależy ile masz na tym rachunkuDadas pisze:Czyli 100 Pips, ile to w przeliczeniu na % Salda rachunku?Lolo pisze:@ Dadas
SL na wczorajszym dolku.
chłopakom na xtb zaczyna rosnąć ciśnienie. chętnych na porsche mamy trzech, każda teraz wpadka może im zniweczyć szansęhighend pisze:Dziś zakładam raczej konsolę i niewielkie wzrosty na indeksach i rzeźniku.... Może by zachęcić eLkowiczów, a piątek czyli jutro przydałby się zjazd (dożynanie L). Ale sie okaże. Aktualnie jestem bez pozycji na indeksach, próbuję na parach walutowych coś ogarnąć. Wczoraj po sesji myślałem, ze rzeźnik chce mocno UP (i to by nadało kierunek indeksom), ale jednak pozostaje on w konsoli - zapewne na sesji USA coś się rozrusza![]()
Jakkolwiek jeśli rzeźnik jest teraz w konsoli to bardziej prawdopodobny jest dalszy zjazd w dół
Lolo pisze:@ Dadas
Wczoraj byl dzien (malej) paniki. Po takich dniach bardzo czesto nastepuje odbicie a nawet zmina trendu.
Uwazam ze dzis szanse na Up sa wieksze jak na Down, ale to tylko moja opinia.
Nie, no wszystko cool.Lolo pisze:@ Dadas
Wczoraj byl dzien (malej) paniki. Po takich dniach bardzo czesto nastepuje odbicie a nawet zmina trendu.
na goldzie równieżkk.dreamer pisze:Hej. Na edku m15 ładny trójkącik się wyrysował
On nie gra w Realu, on gra w TescoDadas pisze:Nie, no wszystko cool.Lolo pisze:@ Dadas
Jeżeli cię stać na ew. stratę 20% konta i to nie jest żaden ból, to czemu nie?
Tylko, tak się w realu nie gra.