DayTrading: Czwartek 16.10.2014
- Loose_wawa
- Gaduła
Re: DayTrading: Czwartek 16.10.2014
Wypierdzieliło mnie w kosmos:/
Mam nadzieję, że nie miałeś postawionej L- kikk.dreamer pisze:Uwzględniając fkt, że edek wyladował nad miesięcznym pivotem, bardziej chylę sie ku wybicu górą z trójkąta

Pomyślności.
No i edek poleciał w dół.... a dolar UP. A wróżka (wcześniejszy UP na USD/TRY) już któryś raz wskazała to idealnie.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
bardzo dobry rocznikadk77 pisze:77 dobry rocznik. co do xtb to już obecnie hardcore pełne depo i jak sp dzisiaj zaszaleje ze spadkami to może być dzisiaj mc. niestety nie specjalnie mam ostatnio czas przy tym siedzieć ihighend pisze:Skoro potrafią robić 7000% depo to po co im jakieś Porsche.... Z takim wynikiem stać by ich było na 10 porsche w prawdziwym trade. O ile by psycha wytrzymałaadk77 pisze: chłopakom na xtb zaczyna rosnąć ciśnienie. chętnych na porsche mamy trzech, każda teraz wpadka może im zniweczyć szansę![]()
ADK77 - te siódemki to Twój rok urodzenia? Jeśli tak to witaj w klubie (mój też). Wynik w XTB masz świetny. Miejsce 30-te (okolice) - gratki!

a swoja droga trejderzy dnia to ostatnia deska ratunku
choć przyznam sam , że na otwartych pozycjach w konkursie miałem -80% a już na plus wskoczyłem
już myślałem, że giełdą rządzi szatan bo jak pisałem ostatni impuls spadkowy na dax był 666 ale dzisiaj poprawili

Zło dobrem zwyciężaj

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
highend pisze:No OKNowy123 pisze: poczytaj dokladnie na jakie warunki czekam ... raz dywerygencje pozytywne, dwa prowzrostowa swiece, trzy brak nowych dolkow - dolk coraz wyzej, cztera spadki o zmniejszającym sie volumenie czyli tak zawne dogorywanie misia i przetrzepanie lapiacych longi myslacych ze to juz okazja
dax RGR na week podawany wykresWiesz, samo to, że Nowy123 pisze LONG na sp500 już się kłóci ze sobą
![]()
![]()
![]()
![]()
Wg mnie dalej spadamy na dółPociąg na daxie jedzie na 7700, a sp500 na 1750 gdzieś tak. Ale się okaże
Potem może jakieś odbicie i niespodzianka (może bessa na dłużej i dalsze spadki? kto to wie).
wylamanie na medzi sp500 szczyty z 2008 test mozliwy jak na DAX rgr week
w końcu miło Ciebie poczytaćNowy123 pisze:
poczytaj dokladnie na jakie warunki czekam ... raz dywerygencje pozytywne, dwa prowzrostowa swiece, trzy brak nowych dolkow - dolk coraz wyzej, cztera spadki o zmniejszającym sie volumenie czyli tak zawne dogorywanie misia i przetrzepanie lapiacych longi myslacych ze to juz okazja
dax RGR na week podawany wykres
-- Dodano: czw 16-10-2014, 11:59 --
aaii
Bullish: 42.66%
Neutral: 23.64%
Bearish: 33.70%

przemyślana i potwierdzona strategia

Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
wczoraj zapomnieli odreagować po abc a=chighend pisze:No i edek poleciał w dół.... a dolar UP. A wróżka (wcześniejszy UP na USD/TRY) już któryś raz wskazała to idealnie.
Czekam na zamkniecie swiecy, wywalilo mnie na be, zamkniemy ponizej 2750 to wchodze w S