Jeden uczciwyTsunamiPL pisze:Prognozuję następujące ruchy po danych: eur/usd s, usd/jpy L. Indeksy - nie wiem, raczej L, po ewentualnym szybkim wycięciu. Jak będzie ? Zobaczymy za 30 minut. Oczywiście niczego nikomu nie rekomenduję.

Jeden uczciwyTsunamiPL pisze:Prognozuję następujące ruchy po danych: eur/usd s, usd/jpy L. Indeksy - nie wiem, raczej L, po ewentualnym szybkim wycięciu. Jak będzie ? Zobaczymy za 30 minut. Oczywiście niczego nikomu nie rekomenduję.
Fajna tabelka. Dzięki za linka.zolik81 pisze: Tu jest coś takiego http://ewybory.eu/sondaze/wlochy/
celna diagnozaco do Włochow!mario_M pisze:Italiance mają tyle długów, że nie mają prawa głosu i nie mogą podskoczyć unijnym decydentom - zatem całkowicie jest nieistotne kto tam wygra wybory - są już spacyfikowani podobnie jak Grecja czy Hiszpania
cel jest jeden: zadłużyć poszczególne kraje aby pozbawić ich głosu i zrobić z nich niewolników dla Niemiec
cel jest skutecznie realizowany - komunizm triumfuje
a usdcad zgodnie z założeniami po reteście strefy dystrybucji z D1 zalicza południe
Już dwóch...Tomasz196407 pisze:Jeden uczciwyTsunamiPL pisze:Prognozuję następujące ruchy po danych: eur/usd s, usd/jpy L. Indeksy - nie wiem, raczej L, po ewentualnym szybkim wycięciu. Jak będzie ? Zobaczymy za 30 minut. Oczywiście niczego nikomu nie rekomenduję.
Tsunami porządnie diagnozuje przed a nie Po,jkar pisze:Już dwóch...Tomasz196407 pisze:Jeden uczciwyTsunamiPL pisze:Prognozuję następujące ruchy po danych: eur/usd s, usd/jpy L. Indeksy - nie wiem, raczej L, po ewentualnym szybkim wycięciu. Jak będzie ? Zobaczymy za 30 minut. Oczywiście niczego nikomu nie rekomenduję.
Ostatnio jest bardzo trudny, grają na duże luki co sesja. Tylko dla zawodowców obecnieŚwieżak44 pisze:Znowu DAx mnie załatwił... Nawet na skalpowaniu nie daje rady. Chodzi jak wariat.