DayTrading: Czwartek 15.02.2018
Re: DayTrading: Czwartek 15.02.2018
Italiance mają tyle długów, że nie mają prawa głosu i nie mogą podskoczyć unijnym decydentom - zatem całkowicie jest nieistotne kto tam wygra wybory - są już spacyfikowani podobnie jak Grecja czy Hiszpania
cel jest jeden: zadłużyć poszczególne kraje aby pozbawić ich głosu i zrobić z nich niewolników dla Niemiec
cel jest skutecznie realizowany - komunizm triumfuje
a usdcad zgodnie z założeniami po reteście strefy dystrybucji z D1 zalicza południe
cel jest jeden: zadłużyć poszczególne kraje aby pozbawić ich głosu i zrobić z nich niewolników dla Niemiec
cel jest skutecznie realizowany - komunizm triumfuje
a usdcad zgodnie z założeniami po reteście strefy dystrybucji z D1 zalicza południe
Wykorzystałem to osłabienie indeksów do L na dax. 12.413.5 sl 12.413.5
The only way is up
piękne ruchy, robię właśnie drugą tygodniówkę, pozdrawiam osobę, która klika łapkę w dół pod moimi filmikami, na pewno teraz liczy straty
skoro jest projekcja aby za funta płacić więcej dolarów
to i może pora aby za euro zacząć płacić coraz mniej funtów ?
górna banda w kanale daje na to nadzieję
to i może pora aby za euro zacząć płacić coraz mniej funtów ?
górna banda w kanale daje na to nadzieję
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- F-You Money
- Pasjonat
Pozdrawiam elkowiczów na rzeźniku, w końcu ruszyli, teraz tylko trzymać wytrwaleBartomierz pisze:Swojej przygody z funtem jakoś szczegółowo nie opisuję, bo okazała się rzeźbą, której nie rekomenduje się w książkach. W każdym razie w rzeźniku aktualnie jestem na long.
Rysiek - MikiFX - Farciarz - F-you Money
Coś pochrzanilem i wyszły śmieci sorkiMarioDM pisze:zolik81 pisze: A teraz praktycznie za dwa tygodnie wybory są we Włoszech, z tego co zauważyłem populiści prowadzą w sondażach, jakoś nie widzę żeby o tym pisali...
Tu jest coś takiego http://ewybory.eu/sondaze/wlochy/
Ostatnio zmieniony 15 lut 2018, 13:20 przez zolik81, łącznie zmieniany 2 razy.
F-You Money pisze:Pozdrawiam elkowiczów na rzeźniku, w końcu ruszyli, teraz tylko trzymać wytrwaleBartomierz pisze:Swojej przygody z funtem jakoś szczegółowo nie opisuję, bo okazała się rzeźbą, której nie rekomenduje się w książkach. W każdym razie w rzeźniku aktualnie jestem na long.

The only way is up
- Bartomierz
- Pasjonat
F-You Money pisze:Pozdrawiam elkowiczów na rzeźniku, w końcu ruszyli, teraz tylko trzymać wytrwaleBartomierz pisze:Swojej przygody z funtem jakoś szczegółowo nie opisuję, bo okazała się rzeźbą, której nie rekomenduje się w książkach. W każdym razie w rzeźniku aktualnie jestem na long.

BBHMM 

Prognozuję następujące ruchy po danych: eur/usd s, usd/jpy L. Indeksy - nie wiem, raczej L, po ewentualnym szybkim wycięciu. Jak będzie ? Zobaczymy za 30 minut. Oczywiście niczego nikomu nie rekomenduję. 

The only way is up
opuszczam gbpjpy i eurgbp, chyba już najwyższa pora na to w DT, takie moje zdanie