a pamięta ktoś słynne Ski ryśkaJanek80 pisze:@Beyound
Mam 3 rachunki
XTB - na plusie w tym roku, tak !
Alior giełda - PKPCARGO i NEWAG 20% na plusie
XM - 100 euro od brokera - do testów strategii - 55 euro na minusie
Beyound jesteś bajkopisrzem, stąd twoje ataki, nie umierz wkleić cokolwiek co pokaże że faktycznie bierzesz udział w forexie. To twój problem.
Przy 1.275x na euro gdy krzyczałem o longach, też był taki co wział S ale on wział na kilka godzin a ja siedziałem wiele godzin, mijając debilną Merkel i inne zmyłki. Spytaj dwóch zgredów "TommyBoss". On miał wczasy w Bułgarii, a co ty będziesz miał ? Bana ?
DayTrading: Czwartek 12.12.2013
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 12.12.2013
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
Ja pamiętam podpis Żaby.daniel1704 pisze:a pamięta ktoś słynne Ski ryśkaJanek80 pisze:@Beyound
Mam 3 rachunki
XTB - na plusie w tym roku, tak !
Alior giełda - PKPCARGO i NEWAG 20% na plusie
XM - 100 euro od brokera - do testów strategii - 55 euro na minusie
Beyound jesteś bajkopisrzem, stąd twoje ataki, nie umierz wkleić cokolwiek co pokaże że faktycznie bierzesz udział w forexie. To twój problem.
Przy 1.275x na euro gdy krzyczałem o longach, też był taki co wział S ale on wział na kilka godzin a ja siedziałem wiele godzin, mijając debilną Merkel i inne zmyłki. Spytaj dwóch zgredów "TommyBoss". On miał wczasy w Bułgarii, a co ty będziesz miał ? Bana ?
Bezcenne.
EDIT:
To Rysiek powiedział 1.3 a Żaba niemożliwe.
Bemowo1 widział max na 1.316
Żaba robił hedge ale nie powiedział na czym i jakie.
Ot bajkopisarze...
Zielonych pipsów ALL. Nie poddawajcie się forex da się ograć.
Idę szczelać w red cruciable 2.
Chcecie się odegrać, dowalić mi to zapraszam leszcze ....
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
oi co sie klucic bylo i spieszysc z braniem L na AUD USD lapanie nozybeyond pisze:No widzisz, atakujesz mnie, twierdzisz, że ja Ciebie i nazywasz bajkopisarzem - hitJanek80 pisze: Beyound jesteś bajkopisrzem, stąd twoje ataki

-- Dodano: czw 12-12-2013, 17:34 --
masz wyrazny kanal na h4 teraz sa na jego dolnej bandzie
Polać temu panu !Janek80 pisze: Dość mam leszczy którzy piszą na grupie o pozycjach a na wykresie nic.
Pora na weryfikacje.

Ja nie moge , to skaplowanie to masakra , 15 minut działa lepiej niż wypicie 3 kaw na raz

jest tu jakis zawodowy skalper ?

Bema,Bemowo1 pisze:Nie mam nic przeciwko,MasterFx pisze:Bemowo1 pisze:i gold od mnie,
kanał spadkowy jest obok
chetnie bym coś jeszcze dokupił na Twoich SL'ach. Mam nadzieje ze nie masz nic przeciwko ?
przejmuje pałeczke...

akurat patrząc na fundamenty to edek powinien byc na 1,29 ale...HanSolo1 pisze:moze mi ktos powiedziec dlaczego Edek nie poszedł dzis w kierunku szczytu 1.3832 tylko po szczycie z nocy (1.3803)
poszedl znacznie w dol,
dlaczego? moze jakies fundamenty sa za ta odpowiedzale czy moze jakiws lokalne wsparcia i opory,
?
amerykańce pożyczyli od Ryśka hasło tylko zamiast całe depo w S to oni najpierw kupują euro i za to euro kupują niemieckie obligacje przez co i euro i stopy idą w górę, miesięczny LIBOR jest na maksach...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Myślę, że do końca dnia będe już na plusieNowy123 pisze:
oi co sie klucic bylo i spieszysc z braniem L na AUD USD lapanie nozy![]()

beyond pisze:Myślę, że do końca dnia będe już na plusieNowy123 pisze:
jak ruszy mocniej edek to jeszcze nizej pewnie zjada ale musi edek przeleciec przez 750 740 i cel 700
Miałem niedawno podobne zdanie, ale dzisiaj doszedłem do wniosku, że Edek nie spadnie a zrobi nowe szczyty. Konsekwencja tego było zamknięcie długiej pozycji na USD/CHF (o czym pisałem rano) i zajęcie teraz dwóch na AUD/USD.Nowy123 pisze: jak ruszy mocniej edek to jeszcze nizej pewnie zjada ale musi edek przeleciec przez 750 740 i cel 700
nie do końca, korelacji kangur/edek nie ma. edek skorelowany jest z eur/aud - a tam widać co się dzieje sky is the limitNowy123 pisze:beyond pisze:Myślę, że do końca dnia będe już na plusieNowy123 pisze:
jak ruszy mocniej edek to jeszcze nizej pewnie zjada ale musi edek przeleciec przez 750 740 i cel 700
-- Dodano: 12 gru 2013, 17:58 --
zaraz spierd..... może ograniczę stratęMasterFx pisze: Bema,
przejmuje pałeczke...