DayTrading: Czwartek 12.12.2013
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Czwartek 12.12.2013
witam ,
hmm Panowie tak myślę o edku spadki mnie nie dziwią korektę mamy , wszystko pięknie, a jednak w krótkim terminie nie zaryzykuję dziś Lki. Wydaje mi się zasadnym sądzić iż wsparcie 1,3748 będzie na tyle mocno bronione że dziś nie powinniśmy zejść niżej - nastawiam się na lekką konsolidację z tendencją wzrostową jednak zdziwił mnie zasięg tej korekty i dlatego wyczekam na kolejny 4-5 świeczek h1.
hmm Panowie tak myślę o edku spadki mnie nie dziwią korektę mamy , wszystko pięknie, a jednak w krótkim terminie nie zaryzykuję dziś Lki. Wydaje mi się zasadnym sądzić iż wsparcie 1,3748 będzie na tyle mocno bronione że dziś nie powinniśmy zejść niżej - nastawiam się na lekką konsolidację z tendencją wzrostową jednak zdziwił mnie zasięg tej korekty i dlatego wyczekam na kolejny 4-5 świeczek h1.
Nie sztuką jest zyskać +300 pip-s w ciągu dnia
Sztuką jest utrzymać +300 pip-s w ciągu roku..
moze mi ktos powiedziec dlaczego Edek nie poszedł dzis w kierunku szczytu 1.3832 tylko po szczycie z nocy (1.3803)
poszedl znacznie w dol,
dlaczego? moze jakies fundamenty sa za ta odpowiedzale czy moze jakiws lokalne wsparcia i opory,
?
poszedl znacznie w dol,
dlaczego? moze jakies fundamenty sa za ta odpowiedzale czy moze jakiws lokalne wsparcia i opory,
?
A dlaczego uwazasz ze mial tam wogole sie pojawic? Jest to jakies fundamentalnie lub technicznie szczegolne miejsce?HanSolo1 pisze:moze mi ktos powiedziec dlaczego Edek nie poszedł dzis w kierunku szczytu 1.3832 tylko po szczycie z nocy (1.3803)
poszedl znacznie w dol,
?
Wykres idzie tam gdzie wypadkowa transakcji go zaprowadzi..
@Beyound
Nie wiem jakie masz pozycje.
Gram swoją strategią.
Nie wiem o czym piszesz, podejrzewamk że się zagubiłeś, szukasz bratniej duszy.
To nie ja.
Nie jesteś w stanie potwierdzić zajętych pozycji o których pisałeś na grupie (zrzut mt4 nie stanowi tu problemu).
Dołaczasz do grupy bajkopisarzy.
Gratuluję i wielu pipsów demo życzę....
wesoly_mis
Nie wiem jakie masz pozycje.
Gram swoją strategią.
Nie wiem o czym piszesz, podejrzewamk że się zagubiłeś, szukasz bratniej duszy.
To nie ja.
Nie jesteś w stanie potwierdzić zajętych pozycji o których pisałeś na grupie (zrzut mt4 nie stanowi tu problemu).
Dołaczasz do grupy bajkopisarzy.
Gratuluję i wielu pipsów demo życzę....
wesoly_mis
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
-
- Stały bywalec
fundamentów raczej nie było konkretnychHanSolo1 pisze:moze mi ktos powiedziec dlaczego Edek nie poszedł dzis w kierunku szczytu 1.3832 tylko po szczycie z nocy (1.3803)
poszedl znacznie w dol,
?
dla mnie to zwykła wycinka grubszych SL na poziomie 1,3780 (sam nie wierzyłem ze korekta tyle sięgnie )
z GOLDem... najbliższe wsparcie 1212 ?
no teraz niech robia ten ruch w dol na EDKU korekcyjny
nerowoe ruchy na Edku cos sie swieci

-
- Stały bywalec
Proszę nie kłóćcie się tutaj.
-- Dodano: czw 12-12-2013, 17:08 --

jak przejdzie to zawołamy aleeee urwałłłłł
-- Dodano: czw 12-12-2013, 17:08 --
mocno bronią 1,3750Nowy123 pisze:no teraz niech robia ten ruch w dol na EDKU korekcyjny

jak przejdzie to zawołamy aleeee urwałłłłł
@Beyound
Mam 3 rachunki
XTB - na plusie w tym roku, tak !
Alior giełda - PKPCARGO i NEWAG 20% na plusie
XM - 100 euro od brokera - do testów strategii - 55 euro na minusie
Beyound jesteś bajkopisrzem, stąd twoje ataki, nie umierz wkleić cokolwiek co pokaże że faktycznie bierzesz udział w forexie. To twój problem.
Przy 1.275x na euro gdy krzyczałem o longach, też był taki co wział S ale on wział na kilka godzin a ja siedziałem wiele godzin, mijając debilną Merkel i inne zmyłki. Spytaj dwóch zgredów "TommyBoss". On miał wczasy w Bułgarii, a co ty będziesz miał ? Bana ?
Mam 3 rachunki
XTB - na plusie w tym roku, tak !
Alior giełda - PKPCARGO i NEWAG 20% na plusie
XM - 100 euro od brokera - do testów strategii - 55 euro na minusie
Beyound jesteś bajkopisrzem, stąd twoje ataki, nie umierz wkleić cokolwiek co pokaże że faktycznie bierzesz udział w forexie. To twój problem.
Przy 1.275x na euro gdy krzyczałem o longach, też był taki co wział S ale on wział na kilka godzin a ja siedziałem wiele godzin, mijając debilną Merkel i inne zmyłki. Spytaj dwóch zgredów "TommyBoss". On miał wczasy w Bułgarii, a co ty będziesz miał ? Bana ?
We can't make a baby in one months by making 9 women pregnant... Sonic
No widzisz, atakujesz mnie, twierdzisz, że ja Ciebie i nazywasz bajkopisarzem - hitJanek80 pisze: Beyound jesteś bajkopisrzem, stąd twoje ataki