-- Dodano: czw 09-04-2015, 16:02 --
Zobaczymy, czy mocno odbije

wiemy to od wczoraj kolego, rysunek był robiony jak edek był na 1.078Phantamare pisze:Edek idzie na 1,07
-- Dodano: czw 09-04-2015, 16:02 --
Zobaczymy, czy mocno odbije
Super... dziękiwariatgdynia pisze:Znalazłem Kliknij prawym na wykres włacz USTAWIENIA zakładka tranzakcje i zaznacz i zaznacz WŁACZ przy tranzakcjachwariatgdynia pisze:Powiem Ci ze nie polecam ja mam to właczone (a nie wiem jak wyłaczyc ale jak duzo ruchów robisz to wykres jest przez to nieczytelny)MR. D pisze:off top... czy ktoś wie jak w Aliorze wrzucić na wykres wejście i wyjście z pozycji ? oczwiście po jej zamknięciu.
highend pisze:nigdzie nie lecimy tylko odbijamy z 1.07 na 1.077 na początek.
SpokoMatthew414 pisze:highend pisze:nigdzie nie lecimy tylko odbijamy z 1.07 na 1.077 na początek.
Takie proroctwa i myślenie życzeniowe najbardziej mi się podoba na forum( laga w dół ) - zyczeniowo
Ale przecież to już "wczoraj było wiadome" ;phighend pisze:SpokoMatthew414 pisze:highend pisze:nigdzie nie lecimy tylko odbijamy z 1.07 na 1.077 na początek.
Takie proroctwa i myślenie życzeniowe najbardziej mi się podoba na forum( laga w dół ) - zyczeniowo
niech spada
-- Dodano: 09 kwie 2015, 15:42 --
jak puści D_S2 (fibo261) to lecimy na D_S3 (fibo 423) - czyli 1.06
proste
mi tam ryba czy rosnie czy spada. Sorry za powyższe z tym 1.077 - przywidziało mi się