DayTrading: Czwartek 09.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 09.04.2015
EUR/JPY - mocny ruch w dół doszli do lokalnego wsparcia.
Edek rządzi więc reszta idzie za nim.
Może wsparcie wytrzyma na ej.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzisiejszy dzien sponsorem wakacji i swiat wielkanocnych ;d a tak na serio to 1.0650 jak wpadnie to bede zarobiony na 4% 

09.04.2015 (IAR) - HSBC zmierzy się z kryminalnym śledztwem dotyczącym przechowywania na kontach banku nieopodatkowanych pieniędzy.
Jak poinformował HSBC w oświadczeniu, bank został formalnie objęty postępowaniem prowadzonym przez francuski wymiar sprawiedliwości. Wymierzono mu kaucję w wysokości miliarda euro.
Do rzekomych nieprawidłowości miało dochodzić w latach 2006-2007 w szwajcarskim oddziale HSBC zajmującym się prywatną bankowością.
Sprawa wiąże się z aferą SwissLeaks. Jak informowały w lutym media, globalny bank miał pomagać swoim zamożnym klientom w uchylaniu się od płacenia podatków od pieniędzy zdeponowanych na kontach w Szwajcarii. Wśród nich mieli być Polacy.
Jak poinformował HSBC w oświadczeniu, bank został formalnie objęty postępowaniem prowadzonym przez francuski wymiar sprawiedliwości. Wymierzono mu kaucję w wysokości miliarda euro.
Do rzekomych nieprawidłowości miało dochodzić w latach 2006-2007 w szwajcarskim oddziale HSBC zajmującym się prywatną bankowością.
Sprawa wiąże się z aferą SwissLeaks. Jak informowały w lutym media, globalny bank miał pomagać swoim zamożnym klientom w uchylaniu się od płacenia podatków od pieniędzy zdeponowanych na kontach w Szwajcarii. Wśród nich mieli być Polacy.
Lekko przesunąłem wsparcie w dół, teraz lepiej wygląda.Woolf pisze:EUR/JPY - mocny ruch w dół doszli do lokalnego wsparcia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pożyczyłem tylko zasięg formacjihighend pisze:Takie sygnały i okazje są codziennie.MR. D pisze: Pisaliśmy rano na jurnalu... miałeś fajną projekcję na edka wczoraj sam pamiętasz z jakim zasięgiem spadku... trochę cierpliwości i konsekwencji.... ja zagrałem all in oczywiście zabezpieczone na BE, jak widzisz kilka postów wyżej i w tej chwili mam depo +40%. Na takie sygnały czeka się tygodniami ;-) Trafiłeś tylko nie skorzystałeś ;-), ale masz u mnie piwo za zasięg
Bo codziennie jest milion okazji. Cierpliwości mi nie brakujeale edka po prostu _nie lubię_.
Za całe depo nie gram choćbym nie wiem jaki sygnał miał. Bo co jeśli akurat ten sygnał nie wypali?
Choć oczywiście jak uda się zabezpieczyć na BE - to wielkość pozycji może nie ma znaczenia
więc gratki.
Szkoda tylko, że szukasz gotowca u innychPokaż coś sam od siebie

apple wywalilo ponizej mojego f423 (szok)
co on tak spada.....
-- Dodano: 09 kwie 2015, 16:21 --
a edek chyba leci na 1.06100
to co Mr D - potrajasz depo?

co on tak spada.....

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
uj podwojny szczyt ? 

- atlanticos
- Maniak
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Czwartek mnie nie zawiódł... nie będę się tutaj chwalił napisałem Ci w dzienniku jak się zakończyło.... nie potroiłem, nawet nie podwoiłem ;-)highend pisze:apple wywalilo ponizej mojego f423 (szok)![]()
co on tak spada.....
EDward, czyżby początek retestu 1.07 ? albo cofka w okolice 1.073
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2015, 17:43 przez quendi84, łącznie zmieniany 1 raz.