2.70 w zasięgu DSWS weekly wychodzi i pasuje

a edek leci na 1.20 - tak myślę

jak będzie chciał na 1.10 czy niżej to też się zobaczy, na razie ja nie widzę tego - patrząc na weekly przynajmniej.
gdzie Ty widzisz jakąś analizę w moim poście? to było luźno napisane. Mecz oglądamszczudlo6 pisze:no ale co to za analiza w tym momencie że moze poleci na 1.10 a może na 1.20... w hazardzie to jest 50% ale w spekulacji już troche wiecej... liczy się tu i teraz... co dzisiaj obstawiasz... gdzie masz TP i SL
Pamiętam, że swego czasu napisałeś, że nauczysz się grać S na USDTRY. I jak jestes na S?highend pisze:lepiej popatrzcie jak USDTRY leci na morde, już 2.90 i dalej chce spadać.
2.70 w zasięgu DSWS weekly wychodzi i pasuje
a edek leci na 1.20 - tak myślęale nie wiem, nie zaklinam. Tylko myślę.
jak będzie chciał na 1.10 czy niżej to też się zobaczy, na razie ja nie widzę tego - patrząc na weekly przynajmniej.
ha! źle wyznaczyłem ten szczyt i mi uciekł... to nie było prosteCichy44 pisze: Pamiętam, że swego czasu napisałeś, że nauczysz się grać S na USDTRY. I jak jestes na S?
i co z tego że sp500 rośnie -zwierzak go ściągniehighend pisze:ha! źle wyznaczyłem ten szczyt i mi uciekł... to nie było prosteCichy44 pisze: Pamiętam, że swego czasu napisałeś, że nauczysz się grać S na USDTRY. I jak jestes na S?
liczyłem że pójdą na 3.15, a oni doszli do 3.08 niecałe...
Więc ogólnie nie poszło z USDTRY, ale za to poszło z USDZAR (wrzucałem w weekend RGR n\)
-- Dodano: 08 paź 2015, 20:04 --
btw. piękny młoteczek rysują na Tesli na dziennym, a sp500 ogólnie już ponad 2000
o to to...13ty Stochastyk pisze: A AUD i NZD wzrosnąć.