otóź to.Kusus pisze: - przestałem jakiejkolwiek konwersacji z kimkolwiek na temat możliwości ruchu ceny.
jak zapewne widzicie malutko Highend również pisze

otóź to.Kusus pisze: - przestałem jakiejkolwiek konwersacji z kimkolwiek na temat możliwości ruchu ceny.
Kusus pisze:Hej,
Po 3 tygodniach przerwy od ładnego trejdu na GU dzisiaj wieczorkiem wbijam S na EU po minutkach : ]
85% na wariant 1 z SL 70 p i błędem statystycznym średniokwadratowym około 35%.
Tak więc:
S 1.1305
SL 1.1510
TP 1.0600
Lot 3.5.
Risk 1%.
Pozdrawiam.
![]()
również Pozdrawiam![]()
Powiem wam jeszcze jedną rzecz - zmieniłem dwie, może trzy rzeczy w swoim trejdingu:
- w ogóle nie zwracam uwagi na dane makro w sensie w ogóle nie interesują mnie jużwtedy kiedy mam pozycję - zaglądam tylko przed wejściem w pozycję czyli statystycznie 2 razy na miesiąc żeby wejść w dniu w którym nie ma żadnych danych jak mam pozycję to zaglądam raz na 3 dni jak się sprawy mają
- przestałem używać czegokolwiek oprócz PA i trendu
- przestałem jakiejkolwiek konwersacji z kimkolwiek na temat możliwości ruchu ceny
Wyniki z sierpnia i września o 14% i 20 % lepsze od najlepszego miesiąca w moim życiu którym miałem rok temu.
Aha - i jeszcze jedno:
Szkocja 2:1 Polska...
i oby sp500 i giełdy w górę, zapakowałem L na TESLĘ po 223 , SL 219, TP jakiś kosmoskarnak pisze:ED godzinny w kanale rosnącym:
Eeee, pomacamy 2000 i kałabanga w dół hehehighend pisze:i oby sp500 i giełdy w górę, zapakowałem L na TESLĘ po 223 , SL 219, TP jakiś kosmoskarnak pisze:ED godzinny w kanale rosnącym:
Ale jak S&P i giełdy mają rosnąć to EDek powinien spadać - chyba, że się zmieniła korelacja.highend pisze:i oby sp500 i giełdy w górę, zapakowałem L na TESLĘ po 223 , SL 219, TP jakiś kosmoskarnak pisze:ED godzinny w kanale rosnącym: