słabo coś ten atak wygląda...Azej pisze:Nawet bez sprawdzania raportu - nie dał Ci do myślenia atak na opór przy 1.13170 ??zastapmnie pisze:czy dobrze zrozumiałem minutki: większość decyzyjna określiła się za podwyżką stóp do końca roku?
DayTrading: Czwartek 08.10.2015
- zastapmnie
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 08.10.2015
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Dobrze zrozumiales ale minutki to nie tylko pierwsze zdanie wyrwane z kontekstu.zastapmnie pisze:czyli nie tylko ja źle zrozumiałem:blesS pisze:Nie.zastapmnie pisze:czy dobrze zrozumiałem minutki: większość decyzyjna określiła się za podwyżką stóp do końca roku?
http://acemarketu.com/?p=134947
Calosc pokazuje jednak marzec jako miesiąc prawdopodobnej podwyżki.
Maja duże obawy co do przedwczesnej podwyżki i padlo sporo argumentow w tym temacie.
jednym słowem lecimy na 1,10
a ktos sie tu niedawno przechwalał że tylko wzrosty na edku do 1,20....ciekawe kto....

Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
ciekawe gdzie dzienna się skończy
niekoniecznie z tym 1.10 choć możliwe bo tam jest niezła linia wsparcia. Jeśli rzeczywiście jest tak że oddalają podniesienie stóp w grudniu co było wiadome już wcześniej, przestawiają na marzec, to wg mnie rynek powinien zareagować wzrostem. Natomiast że sytuacja nie jest normalna, i siła dolara wynika ze słabości euro, wszystko będzie opierać się na analizach technicznych
niekoniecznie z tym 1.10 choć możliwe bo tam jest niezła linia wsparcia. Jeśli rzeczywiście jest tak że oddalają podniesienie stóp w grudniu co było wiadome już wcześniej, przestawiają na marzec, to wg mnie rynek powinien zareagować wzrostem. Natomiast że sytuacja nie jest normalna, i siła dolara wynika ze słabości euro, wszystko będzie opierać się na analizach technicznych
Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 20:40 przez ramib, łącznie zmieniany 1 raz.
ramib pisze:ciekawe gdzie dzienna się skończy
obstawiam rejon 1,1240-50
Czy taka rozgrywka ma sens wrzesień / październik ?
Czy kolega mi to wysłał dla śmiechu
Szczęście miał ? ???
Jak można wytrzymać takie obsunięcia kapitału ?

Jak można wytrzymać takie obsunięcia kapitału ?

Musimy zarządzać pozycją każdego dnia. Jeśli tego nie zrobimy, to będziemy błagali o litość tych, którzy to robią 

szkoda trochę, fajny antywskaznikhighend pisze:otóź to.karnak pisze: Ale jak S&P i giełdy mają rosnąć to EDek powinien spadać - chyba, że się zmieniła korelacja.
jak zapewne widzicie malutko Highend również pisze
dolar do piachulol.
ale fajnie
zaklinacz koni.szczudlo6 pisze:czyli co, Edek wyciął co miał i leci na południe
przepraszam, zaklinacz wykresów...
jak dla mnie to edek leci UP z korektami

Ostatnio zmieniony 08 paź 2015, 20:46 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
trejduje juz 6 lat i nie mogłem za cholere doszukać się na Edku sygnału kupna... gdzie eLkowicze to widzieli...