Będzie lecieć nie ma siły. Wszystkie znaki na świeczkach mi to mówią.emulin pisze:Jeśli wierzyć analizą Danielewicza to czekają nas gigantyczne spadki.
Pozdrawiam
Będzie lecieć nie ma siły. Wszystkie znaki na świeczkach mi to mówią.emulin pisze:Jeśli wierzyć analizą Danielewicza to czekają nas gigantyczne spadki.
A gdzie literka 'c' ?emulin pisze:Hojnak
Mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi eSkami i eLkami??? Domyślam się że chodzi o kupno/sprzedaż, ale jeszcze się uczę gwary na tym forum i nie jestem pewienchojnak pisze:Jakieś pytania ?
PS. Tak, wszedłem w eSkę i zamknąłem prawie na zgęszczeniu (prawie=bo tłusta była i jakoś tak mi się kliknęło close wcześniej, nerwy psia kość, nerwy)
Tak, wszedłem w eLkę na odbiciu ze zniesienia Fibo
Łącznie 43 pips.
Pozdrawiam, J.
Powoli, powolutku. I spokojnie. I nie trzymaj się ściśle 5%, jak widzisz sam są dni kiedy wpada 73 pips, a są dni kiedy kończy się na -28 pipsach. Chodzi o krzywą kapitału w dłuższym terminie. Ma się piąć na północny-wschódemulin pisze:też chce zarabiać 5% kapitału dziennie, tak by mi w miesiąc wyszło 100% kwoty początkowej
ja uważam że nie ma sensu czekać zbyt długo na bogactwo i podniósł bym cel do 15% dziennieemulin pisze:
Mógłbyś mi wytłumaczyć o co chodzi z tymi eSkami i eLkami??? Domyślam się że chodzi o kupno/sprzedaż, ale jeszcze się uczę gwary na tym forum i nie jestem pewien![]()
P.S jestem pod wrażeniem twojej gry, tym bardziej że system, nad którym pracuje opiera się na 15M interwalach i na liczbach Fibonacciego, no i jakby tego było mało też chce zarabiać 5% kapitału dziennie, tak by mi w miesiąc wyszło 100% kwoty początkowej...., ale taki cel obrałem jeszcze zanim trafiłem na twój wątek...
wielkie POZDRO!
Dodano po 24 minutach:
aaaaaa, już wiem chodzi o Short i Long
Z lekkim uśmiechem pod nosem zaproponuję 25% dziennie ... Bracie, jak utrzymasz 5% dziennie będziesz naprawdę, naprawdę dobry. 15% konsekwentnie i długoterminowo dziennie jest nie-re-al-ne. Ale spox, pomarzyć warto, marzenia nic nie kosztują ...ra74 pisze: ja uważam że nie ma sensu czekać zbyt długo na bogactwo i podniósł bym cel do 15% dziennie