Czemu odpowiedź na mój post jak i kilka postów ją następujących została usunięta jako spam i wylądowała z koszu? Przeczytałem po raz drugi te posty i nie uważam ich za nic nie warte śmiecie, które należy wyrzucić.
Pozdrawiam, Midas
Dadas DayTrading Strategy
Re: Dadas DayTrading Strategy
Witam,
ostatnimi czasy mnie nie było to i odpisać nie mogłem, przeczytałem część i śmiech mnie zebrał
Świadome ok widocznie mamy odmienne poczucie świadomości, możesz sobie zejść nawet na m1
a i tak piramidowanie w nie tą stronę co trzeba widać, obciąłeś tą szpilę w kolejnym screanie ale
to nie zmienia faktu że ona tam jest i równie dobrze mogła wystąpić trochę wcześniej i powycinać twoje farciki.
Bo taki jest fx i choć byś nie wiem ile bazgrołów na wykres nałożył to i tak i tak jak będą mieli wyciąć to wytną.
Kolejna kwestia żalisz się tu na ludzi jak to Ciebie traktują, jakie to złe są itd. itp. o tym bliźnim to już w ogóle jazda
Chciało by się powiedzieć kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Wracając do tej srogości do Ciebie, podkreślasz
ile to się ostatnimi miesiącami nauczyłeś i właśnie tu jest problem bo nim coś umiałeś szkolić chciałeś. Podstaw
większych ku temu nie mając, chciałeś się przejechać na czyimś garbie najprościej ujmując.
Widzisz tamtego czasu zamieniliśmy kilka wiadomości między sobą, jak to z fx jest, szukałeś problemu w moim nastawieniu,
a sam dziwiłeś się że znam kilka osób które zarabia i jakim cudem znam 3/4 skoro wszyscy tracą hehe, wysokiego rr też
według Ciebie się nie dało osiągnąć. Widzisz to wszystko dało do myślenia i do wyrobienia sobie opinii wystarczyło.
Kolejna sprawa to łganie ze 100 lotami w realu
pamiętasz jak pisałeś że grając z SLem nie jesteś w stanie kontrolować
transakcji tylko generujesz stratę. I ty coś tam o jajach do brothera pisałeś, tu nie o jaja chodzi.
Bo żeby grać w realu 100 lotami bez SLa, nie umiejąc osiągać rr odpowiedniego (o 1:3-1:6 rozmawialiśmy) jeszcze z przekonaniem
że generalnie fx do tracenia służy to bez jaj trzeba być albo .... (do własnych przemyśleń zostawiam) albo niezrównoważonym psychicznie w najlepszym wypadku.
Do błędu chyba też się przyznać nie potrafisz, bo nawet w takiej głupiej sprawie jak demo/real brnąłeś w zaparte,
walcząc z wiatrakami. Tak samo jak z tą szpilą bo mogła nastąpić wcześniej a wtedy byś tu screana nie wrzucił.
FF to FF tamto, tu nie trzeba być geniuszem żeby wyciągnąć wnioski z takiej szopki jaką odstawiłeś, strategia na
struganie guru tutaj nie dała rezultatu, wyciągnąłeś wnioski i przeniosłeś się na FF tym razem jednak
stosując inny trik marketingowy, na nlp i marketingu też się trochę znam, przynajmniej na tyle żeby nie ulegać
manipulacji. Fajnie że w tak heroiczny sposób pomagasz ludziom i mi niektórych żal zwłaszcza tego o którym pisałeś
po 12 latach zwrócił uwagę na SD/ZL/SR popyt i podaż hehe ręce opadają a na myśl przychodzi jedno słowo
na "i" określające takiego delikwenta.
Na FF teraz widzę sporo SKYPE, SKYPE, SKYPE był tu taki jeden delikwent co to na SKYPE zawsze chciał
rozmawiać zic... niejaki
takie dno, do szkolenia pierwszy a zarabiać nie potrafił i jak tu się dziwić że
społeczeństwo wyczulone. Jak takich poprzedników miałeś.
Życzę Ci tego żeby ambicji Ci nie brakło i jednak na tym rynku się skupił, bo to on stwarza największe możliwości.
Swoją drogą z tą Twoją heroicznością jak z UE, niby pieniądze jakieś daje ale ile przy tym tabliczek,
na budynkach, przy autostradach itd. itp. po 2 to co najmniej, takie dobrodzieje, taki gest mają.
Pozdrawiam,
Darkey
ostatnimi czasy mnie nie było to i odpisać nie mogłem, przeczytałem część i śmiech mnie zebrał

Świadome ok widocznie mamy odmienne poczucie świadomości, możesz sobie zejść nawet na m1
a i tak piramidowanie w nie tą stronę co trzeba widać, obciąłeś tą szpilę w kolejnym screanie ale
to nie zmienia faktu że ona tam jest i równie dobrze mogła wystąpić trochę wcześniej i powycinać twoje farciki.
Bo taki jest fx i choć byś nie wiem ile bazgrołów na wykres nałożył to i tak i tak jak będą mieli wyciąć to wytną.
Kolejna kwestia żalisz się tu na ludzi jak to Ciebie traktują, jakie to złe są itd. itp. o tym bliźnim to już w ogóle jazda

Chciało by się powiedzieć kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamień. Wracając do tej srogości do Ciebie, podkreślasz
ile to się ostatnimi miesiącami nauczyłeś i właśnie tu jest problem bo nim coś umiałeś szkolić chciałeś. Podstaw
większych ku temu nie mając, chciałeś się przejechać na czyimś garbie najprościej ujmując.
Widzisz tamtego czasu zamieniliśmy kilka wiadomości między sobą, jak to z fx jest, szukałeś problemu w moim nastawieniu,
a sam dziwiłeś się że znam kilka osób które zarabia i jakim cudem znam 3/4 skoro wszyscy tracą hehe, wysokiego rr też
według Ciebie się nie dało osiągnąć. Widzisz to wszystko dało do myślenia i do wyrobienia sobie opinii wystarczyło.
Kolejna sprawa to łganie ze 100 lotami w realu

transakcji tylko generujesz stratę. I ty coś tam o jajach do brothera pisałeś, tu nie o jaja chodzi.
Bo żeby grać w realu 100 lotami bez SLa, nie umiejąc osiągać rr odpowiedniego (o 1:3-1:6 rozmawialiśmy) jeszcze z przekonaniem
że generalnie fx do tracenia służy to bez jaj trzeba być albo .... (do własnych przemyśleń zostawiam) albo niezrównoważonym psychicznie w najlepszym wypadku.
Do błędu chyba też się przyznać nie potrafisz, bo nawet w takiej głupiej sprawie jak demo/real brnąłeś w zaparte,
walcząc z wiatrakami. Tak samo jak z tą szpilą bo mogła nastąpić wcześniej a wtedy byś tu screana nie wrzucił.
FF to FF tamto, tu nie trzeba być geniuszem żeby wyciągnąć wnioski z takiej szopki jaką odstawiłeś, strategia na
struganie guru tutaj nie dała rezultatu, wyciągnąłeś wnioski i przeniosłeś się na FF tym razem jednak
stosując inny trik marketingowy, na nlp i marketingu też się trochę znam, przynajmniej na tyle żeby nie ulegać
manipulacji. Fajnie że w tak heroiczny sposób pomagasz ludziom i mi niektórych żal zwłaszcza tego o którym pisałeś
po 12 latach zwrócił uwagę na SD/ZL/SR popyt i podaż hehe ręce opadają a na myśl przychodzi jedno słowo
na "i" określające takiego delikwenta.
Na FF teraz widzę sporo SKYPE, SKYPE, SKYPE był tu taki jeden delikwent co to na SKYPE zawsze chciał
rozmawiać zic... niejaki

społeczeństwo wyczulone. Jak takich poprzedników miałeś.
Życzę Ci tego żeby ambicji Ci nie brakło i jednak na tym rynku się skupił, bo to on stwarza największe możliwości.
Swoją drogą z tą Twoją heroicznością jak z UE, niby pieniądze jakieś daje ale ile przy tym tabliczek,
na budynkach, przy autostradach itd. itp. po 2 to co najmniej, takie dobrodzieje, taki gest mają.
Pozdrawiam,
Darkey
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
"Otwórz oczy, pajacu." Sokrates
Twoja odpowiedź nie miała wylądować w koszu,Midas pisze:Czemu odpowiedź na mój post jak i kilka postów ją następujących została usunięta jako spam i wylądowała z koszu? Przeczytałem po raz drugi te posty i nie uważam ich za nic nie warte śmiecie, które należy wyrzucić.
Pozdrawiam, Midas
cała reszta po niej jest nieistotna dla tematu, nie merytoryczna!
Mam nadzieję, że przeczytałeś swoją odpowiedź!
@Darkey,
Cokolwiek byś nie powiedział, są to jedynie twoje prywatne opinie.
Zarówno na moim wątku na FF jak i tutaj nie potrzebuję prywatnych opinii.
Liczą się jedynie fakty i merytoryczna dyskusja.
Dlatego, twój post zostanie usunięty.
I kolejne twoje posty też, o ile nie będą merytoryczne i dotyczące mojego tematu.
PS. Najwyraźniej nie rozumiesz o czym ja piszę.
Cokolwiek byś nie powiedział, są to jedynie twoje prywatne opinie.
Zarówno na moim wątku na FF jak i tutaj nie potrzebuję prywatnych opinii.
Liczą się jedynie fakty i merytoryczna dyskusja.
Dlatego, twój post zostanie usunięty.
I kolejne twoje posty też, o ile nie będą merytoryczne i dotyczące mojego tematu.
PS. Najwyraźniej nie rozumiesz o czym ja piszę.
On jest bardzo merytoryczny, same suche fakty a nie jak ty to ujmujesz opinie.
Wszystko o czym wspomniałem miało miejsce i ty o tym dobrze wiesz.
Akcja = reakcja, jak się zachowujesz to widać i to bardzo trudno zmienić,
nawet jak pracujesz każdego dnia nad sobą, bo jak się ma coś we krwi to się ma.
Jak ktoś łże jak pies w jednej sprawie, jaką mogę mieć pewność że mówi
prawdę w innej. Wiem że w tym przypadku prawda boli, tylko że ja mówię jak
było a zarazem to i pewnie jest. Możesz kasować, jak trzeba będzie to
Ci przypomnę jak pogrywałeś i twoje przy długaśne wywody niczego nie zmienią.
Właśnie w tym problem że niektórzy rozumieją doskonale i tu się twój problem zaczyna.
Fikcja wychodzi na jaw, a mity legają. Przeszłości nie zmienisz.
Wszystko o czym wspomniałem miało miejsce i ty o tym dobrze wiesz.
Akcja = reakcja, jak się zachowujesz to widać i to bardzo trudno zmienić,
nawet jak pracujesz każdego dnia nad sobą, bo jak się ma coś we krwi to się ma.
Jak ktoś łże jak pies w jednej sprawie, jaką mogę mieć pewność że mówi
prawdę w innej. Wiem że w tym przypadku prawda boli, tylko że ja mówię jak
było a zarazem to i pewnie jest. Możesz kasować, jak trzeba będzie to
Ci przypomnę jak pogrywałeś i twoje przy długaśne wywody niczego nie zmienią.
Właśnie w tym problem że niektórzy rozumieją doskonale i tu się twój problem zaczyna.
Fikcja wychodzi na jaw, a mity legają. Przeszłości nie zmienisz.
“Obstacles can’t stop you. Problems can’t stop you. Most of all, other people can’t stop you. Only you can stop you.”J. Gitomer
@Darkey,
Żeby zarzucać komu "łgarstwo" i nazywać go "psem", trzeba istotnie coś o tym wiedzieć.
I trzeba, istotnie nienawidzieć samego siebie, żeby nie mieć szacunku do drugiego człowieka.
Jedyne co mogę, to współczuć tobie i takim jak ty.
Mogę się jeszcze pomodlić.
Ponad to, nie mogę nic poradzić!
Żeby zarzucać komu "łgarstwo" i nazywać go "psem", trzeba istotnie coś o tym wiedzieć.
I trzeba, istotnie nienawidzieć samego siebie, żeby nie mieć szacunku do drugiego człowieka.
Jedyne co mogę, to współczuć tobie i takim jak ty.
Mogę się jeszcze pomodlić.
Ponad to, nie mogę nic poradzić!
Kocham siebie i mam piękny umysł. Łgać jak pies to takie powiedzenie tak więc nie musisz tego brać tak dosłownie do siebie.
Tu o przekaz chodzi, obrazki, podświadomość, wiesz o czym mówię
Łgarstwa nie zarzucam tylko stwierdzam fakty. Chcesz zobaczyć co pisałeś? Zapomniałeś? Chcesz linki?
Współczuć też nie musisz, wszystko jest w najwyższym porządeczku, może trochę się od niej uzależniłem ale tak poza tym
ALL OK
Pamiętaj jak cię widzą tak cię piszą. Tak nic nie poradzisz przeszłości nie zmienisz.
Nie szukaj belki w mym oku, dostrzeż drzazgę we własnym. Wiem że jest trudniej.
Jeśli pomagasz ludziom to bardzo fajnie, pamiętaj tylko o tym aby nie szkodzić.
Teraz musisz wybaczyć, ale nie mam czasu na polemikę, jak będzie trzeba się odezwę prędzej czy później.
Powodzenia na rynku (fx!).
Pozdrawiam.
Darkey
Tu o przekaz chodzi, obrazki, podświadomość, wiesz o czym mówię

Łgarstwa nie zarzucam tylko stwierdzam fakty. Chcesz zobaczyć co pisałeś? Zapomniałeś? Chcesz linki?
Współczuć też nie musisz, wszystko jest w najwyższym porządeczku, może trochę się od niej uzależniłem ale tak poza tym
ALL OK

Teraz musisz wybaczyć, ale nie mam czasu na polemikę, jak będzie trzeba się odezwę prędzej czy później.
Powodzenia na rynku (fx!).
Pozdrawiam.
Darkey
Pomagam tym, którzy tego chcą.Darkey pisze:Kocham siebie i mam piękny umysł. Łgać jak pies to takie powiedzenie tak więc nie musisz tego brać tak dosłownie do siebie.
Tu o przekaz chodzi, obrazki, podświadomość, wiesz o czym mówię![]()
ALL OKPamiętaj jak cię widzą tak cię piszą. Tak nic nie poradzisz przeszłości nie zmienisz.
Pozdrawiam.
Darkey
Ci, którzy tego chcą, jakoś mają wyniki.
Czasem łączą to co im przekazuję z inną metodą i mają np. +1500 Pipsów maju.
Ja, w maju też zrobiłem ok. +1000 Pipsów, dokładnie nie liczyłem.
To, czy ja zarabiam czy nie, ile zarabiam, nie ma najmniejszego znaczenia!
Jeżeli ktoś potrafi dzięki temu co przekazuję zarabiać i nawet być lepszym ode mnie, ja tylko mówię: Brawo!
Niech zarobi 1M albo lepiej! Tego życzę Wszystkim Trejdującym na Forex.
A belki w swoim oku dostrzegam, drzazgi też.
Poświęć swój czas i poczytaj mój wątek na FF.
Może i tobie otworzą się oczy, jeszcze bardziej!
I drzazgi z nich wylecą!
Co do tej kwestii, to proszę bardzo, poczytaj te linki ponownie.Darkey pisze:Łgarstwa nie zarzucam tylko stwierdzam fakty. Chcesz zobaczyć co pisałeś? Zapomniałeś? Chcesz linki?
Pamiętaj jak cię widzą tak cię piszą. Tak nic nie poradzisz przeszłości nie zmienisz.
Może zobaczysz wreszcie, ża ja nigdzie niczego nie skłamałem.
To inni coś wymyślali, czego ja nie powiedziałem i wciskali to mnie, na siłę.
Kłamać można jedynie wtedy, gdy się powiedziało coś co nie było faktem.
Wszystkie moje wypowiedzi, trejdy i wykresy zaistniały w rzeczywistości.
Wszystko, co napisałem tutaj i gdzie indziej jest prawdą!
Jakie inni mają opinie i co mi wciskają, to ich problem, nie mój.
Nie mam nic do zmieniania.
Abstrahując od tego, że przeszłość jedynie istnieje w naszych umysłach.
Obiektywnie przeszłość nie istnieje, więc zmienić je nie można.
Istnieje tylko teraz, tylku tu i teraz.
Tu i teraz jest punktem mocy, momentum!
Dadas DayTrading Strategy
Niektórzy forumowicze, tutaj, kazali mi się "zająć rynkiem".
Cokolwiek to by miało znaczyć... zająłem się rynkiem.
Nie ukrywam, ja pomogłem komuś, ktoś mnie coś podpowiedział.
I moja PTECZ nabrała jeszcze większego znaczenia!
Dzisiaj zrobiłem +296.5 Pipsów na GOLD, na AM.
Całego potencjału może nie wykorzystałem, bo na TP jechałem, nie z ręki.
Wyjściem tej strategii jest Close sesji NY (USA) i AUD/JPY (azjatyckiej ogólnie mówiąc).
Potwierdzeniem PTECZ i PA. Potencjał wyznaczają PTECZ i Daily Range Stats.
SL wyjściowo tuż powyżej PTECZ.
TP według szacunku potencjalnych stopów z PTECZ historycznych i Daily Range.
Pomocniczo, mały wskaźnik (takie 3 linie) z ostatniej świecy sesji.
Wszystko widać na obrazkach, tylko trzeba się dokładnie przyjżeć.
I, teraz to już nie takie "oczojebne" te moje wykresy...
Cokolwiek to by miało znaczyć... zająłem się rynkiem.
Nie ukrywam, ja pomogłem komuś, ktoś mnie coś podpowiedział.
I moja PTECZ nabrała jeszcze większego znaczenia!
Dzisiaj zrobiłem +296.5 Pipsów na GOLD, na AM.
Całego potencjału może nie wykorzystałem, bo na TP jechałem, nie z ręki.
Wyjściem tej strategii jest Close sesji NY (USA) i AUD/JPY (azjatyckiej ogólnie mówiąc).
Potwierdzeniem PTECZ i PA. Potencjał wyznaczają PTECZ i Daily Range Stats.
SL wyjściowo tuż powyżej PTECZ.
TP według szacunku potencjalnych stopów z PTECZ historycznych i Daily Range.
Pomocniczo, mały wskaźnik (takie 3 linie) z ostatniej świecy sesji.
Wszystko widać na obrazkach, tylko trzeba się dokładnie przyjżeć.
I, teraz to już nie takie "oczojebne" te moje wykresy...

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.