jasonbourne pisze:michal_fun pisze:jasonbourne Podeslalbys mi linka do tej ankiety co robiles bo nie moge znalezc

Taka usługa kosztuje 100 zł (cena zawiera podatek VAT.)
I to tylko dlatego że mam w lipcu promocję.

Po wakacjach będzie znacznie drożej, więc radzę się pośpieszyć.

Skorzystalem z promocji i przelew zostal wykonany. Teraz prosze o linka
Adrianoforex pisze:Ci co zarabiają na rynku większe pieniądze (co najmniej kilkaset tysięcy złotych rocznie) nie pokażą ci statemant bo od razu spotykają się z krytyką zawiścią. Hi hi hi. Ale są tacy co zarabiają duże pieniądze i co najważniejsze czynią to regularnie. Potem część zysków reinwestują już poza rynkiem FOREX. Są też tacy co ida w szkolenia, ale warto poprosić ich o statemant za dłuższy okres czasu.

Ci co poszli w szkolenia owszem zarabiaja na forex ale nie bezposrednio i to mnie juz nie interesuje ile sobie tam wyciagna.
Interesuje mnie bezposrednia gra na fx i jak wygladaja zarobki, zrobiony % i na jakim depo. Z checia tez bym przeczytal jakim sposobem to zrobili, jakies dobre rady mile widziane.
Temat zalozylem zeby sie dowiedziec jak wyglada faktycznie sytuacja a nie tak jak mowia szkoleniowcy czy "badacze rynku".
Powiem tak przerobilem 10 GB szkolen, e bookow, webinarow, wiekszosc platnych. Najwieksze fora i strony zwiazane z fx sa mi bardzo dobrze znane. Caly czas sie edukuje w tym kierunku. Nawet wzialem sie za ksiazke "AT Rynków Finansowych Murphy" no i stworzylem swoj system gry, ktory nie powiem bardzo mi odpowiada i jest poki co w fazie testow. Zrobie 100 trajdow wg niego i zobacze czy zarabia czy jednak nie.
Po przerobieniu tych materialow znalazlem odpowiedz na wiele kwestii ktore mnie nurtowaly ale zostaje jedna ktorej nie przeczytalem w zadnej ksiazce, artykule czy e booku, nikt nie powiedzial na zadnych szkoleniu, webinarze czy nagraniu.
Co jest glowna przyczyna ze jedni zarabiaja a drudzy nie ?
Do materialow szkoleniowych kazdy ma dostep i moze sobie kupic jak mu zalezy. A powinno zalezec gdy wchodzi na ten rynek i chce troche go ogarnac. Zreszta jest sporo materialow darmowych ktore sa bardziej wartosciowe niz niejeden platny webinar.
Wiec jaki czynnik decyduje o tym ze zarabiam a Kowalski nie moze nawet wyjsc na 0 ?
Oczywiscie nie bierzemy nowicjuszy, osob ktore nie trzymaja sie zasad systemu tylko juz bardziej doswiadczonych traderow.
Odpowie mi ktos na takie nurtujace mnie pytania ?