Witaj,Gengulo pisze:Witam,
planuję napisać większy artykuł o zachowaniu brokerów po decyzji SNB. Wszystkie osoby, które czują się poszkodowane działaniami brokerów zapraszam do kontaktu na PW. Byłbym wdzięczny za różnorodne historie dotyczące m.in. rewidowania przez brokerów salda kont klientów (najlepiej poparte screenami). Śledzę pojawiające się tutaj posty od pewnego czasu, jednak myślę, że lepszą formą kontaktu będzie PW.
Pozdrawiam
dzięki w końcu jakiś sensowny email. Sorry, forex nie jest mi obcy, ale PW? nie wiem co masz na myśli

Jeżeli możesz to proszę o kontakt na leo.nikos@gmail.com.
Szukam osób które zostały poszkodowane przez TMS Brokers. Czytając czaty wnioskuję, że za żadne skarby nie odzyskam swojej kasy, ale nie sprecyzowałem jeszcze rekompensaty której oczekuję i nie otrzymałem jeszcze końcowej decyzji. Jutro widzę się z prawnikiem, ale nie sądzę, aby coś to dało.
Zaskakuje mnie tylko fakt, że jakoś nikt nie kwapi się o powiadomienie o tym KNF.
Jeżeli chodzi o mnie to kwestionuję ich kwotowania głównie na parach CHF z dnia 15.01.2015. które były o np. ok 2000 pipsów niższe na parze EURCHF w porównaniu z innymi brokerami. No może tylko Bossa FX się nie popisała, bo też odnotowała notowania o 1000 pipsów niższe. Zwlekałem z raportowaniem tego do KNF, bo miałem nadzieję na polubowne załatwienie sprawy. Wygląda na to, że jesteśmy bez szans i tylko w grupie siła, więc trzeba się jednoczyć. Co myślisz o założeniu Stowarzyszenia Klientów Poszkodowanych przez TMS Brokers. W najgorszym wypadku będziemy prowadzic kampanię informacyjną i jak się da to pikietować przed HQ TMS Brokers, aż pójdą z torbami, co mam nadzieję, będzie przestrogą dla innych brokerów i zapewni bardziej 'fair' traktowanie w przyszłości.
Pozdrawiam i do usłysznia