cTrader

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
wihajster
Bywalec
Bywalec
Posty: 17
Rejestracja: 06 lis 2007, 20:53
Lokalizacja: Anglia
Kontakt:

Re: cTrader

Nieprzeczytany post autor: wihajster » 06 lut 2019, 14:39

Witaj Raposo,
Dzięki za odpowiedź. Faktycznie nie jest możliwe wysunięcie TF na wykres, ale udało mi się rozwikłać zagadkę - gdzie ja to widziałem. Chodzi o wersję cTrader (public beta) 3.4, którą można ściągnąć i używać jako testową. Potestowałem ją sobie i muszę przyznać że fajne wygląda, a co najważniejsze (dla mnie) jest możliwość wysunięcia ram czasowych na lewą stronę wykresu. Niestety znowu zabiera to trochę miejsca, a lewy pasek pozostaje niewykorzystany, ale i tak znacznie ułatwia analizę. Poza tym dodali renko i jeszcze parę innych rzeczy. Niestety max. zoom pozostaje na takim samym poziomie jak dotychczas i sporo mu brakuje do tego z platformy New Generation. Szkoda tylko że to wersja beta i pytanie kiedy pojawi się w wewrsji normalnej. Tak czy siak wg mnie jest to dobry znak. Poniżej link ze zmianami:
https://bestctraderbrokers.com/spotware ... rsion-3-3/

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator
Posty: 9167
Rejestracja: 22 wrz 2006, 22:10
Lokalizacja: Trójmiasto
Kontakt:

Re: cTrader

Nieprzeczytany post autor: raposo » 07 mar 2019, 18:54

Pojawiła się nowa wersja cTradera - 3.5. Póki co Beta, ale już można testować. Spotware szaleje z tymi aktualizacjami i ostatnio średnio mijają 2-3 miesiące od wypuszczenia bety do wejścia wersji finalnej. Tym razem sporo zmian w wyglądzie.

https://forexclub.pl/ctrader-w-wersji-3-5-beta/
- RABATY u brokerów ECN, STP, NDD
- Forex Club Tools
- Program Podatek 5.0
ForexClub.pl - IC Markets (-21%) - Tickmill (-10%)- XTB (Pakiet książek) - Dukascopy (narzędzia do JForex) - LMAX (-20%) - FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

ODPOWIEDZ