Ciekawe wskaźniki do MT4

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Post autor: tantric »

Krys pisze:Tantric, co to za wskaźniki? Możesz je opisać? Jakiś screen zamieścić i o co w nich chodzi? Wskaźników jest bardzo dużo i szkoda trochę czasu na testowanie czegoś co Ty już znasz.
Witaj Kris.Nie znam ich,sciagnąłem dzisiaj,gdybym znał ,to bym opisał.Pozdro
ps.
Jak trochę
potestuje ,to opisze co sa warte.Zamieścilem,z myslą ,że "co dwie głowy to nie jedna".Tymaczsem moze ktoś inny szybciej to zrobi.
Jeszcze pytanie do wszytkich.Testował ktoś może indyki ze strony : mnikolic.com ?
Ostatnio zmieniony 21 gru 2010, 13:44 przez tantric, łącznie zmieniany 1 raz.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Post autor: Krys »

tantric pisze:Nie znam ich,sciagnąłem dzisiaj,gdybym znał ,to bym opisał.Pozdro
Pierwsze 5 wskaźników nie działa w realu tylko na demo.

tantric pisze:Testował ktoś może indyki ze strony : mnikolic.c0m ?
Jeżeli jesteś tam zalogowany to wrzuć tutaj Parabolic Regression ze strony: http://mnikolic.com/indicator-library/p ... -t-86.html , wszystko z pierwszego postu.
Pozdrawiam
Krys

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

Proszę parabolic z tej stronki i RSI.
Zadając pytanie o testy indyków z tamtej stronki miałem na mysli te płatne indyki,które teraz sa w promocji za 108 usd,ktoś może testował?
Gościu mi odpisał,że one sa w promocji za pół ceny,ponieważ w styczniu wychodzi nowa wersja a swoja drogą ten drugi płatny builder od niego , też jest ciekawie opisany , jeżeli chodzi o funkcje.
Jeżeli zakupie ,to się podziele opiniami na ten temat.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Możesz wierzyć w to , w co wierzyć postanowisz lecz nie oszukuj samego siebie ... gdyż tylko to , co czynisz świadczy o tym , w co naprawdę wierzysz"
"Szaleństwem jest powtarzanie tych samych czynności i oczekiwanie innego wyniku"

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Post autor: NiceFox »

tantric jak dajesz link to sprawdź najpierw czy jest pomocny.
Prośba nadal jest aktualna.
Poszukuje skryptu który by zamykał po osiągnięciu TP wszystkie pozycje tylko dla buy lub tylko dla sell.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

Awatar użytkownika
tantric
Gaduła
Gaduła

NiceFox pisze:tantric jak dajesz link to sprawdź najpierw czy jest pomocny.
Sorki,faktycznie,nie ma tam tego skryptu,dobra uwaga,nastepnym razem wpierw sprawdzę.
Załączam 4 indyki i screen z nimi.Z tego co wstępnie sprawdziłem,nie repaintują.
Pozdro

Dodano po 2 minutach:

Dodano po 1 minutach:

Wszystkie sa na screenie pokazane.
Jeszcze pytanko:jak wstawiać tutaj screeny,by były od razu widoczne a nie po ściągnięciu?

Awatar użytkownika
Krys
Gaduła
Gaduła

Post autor: Krys »

tantric pisze:Jeszcze pytanko:jak wstawiać tutaj screeny,by były od razu widoczne a nie po ściągnięciu?
Spróbuj wstawiać JPG, chociaż nie wiem czy ma to znaczenie. Na pewno wymiar fotki ma znaczenie. 1680 x 1050 jest racze za duży.
Pozdrawiam
Krys

Awatar użytkownika
answer
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: answer »

Czy istnieje wskaźnik który rysuje prostą linie trendu po dołkach i odwrotnie przy trendzie spadkowym?
rynek jest jak dziwka, ale to Ty dajesz d...

sonny
Gaduła
Gaduła

Post autor: sonny »

answer pisze:Czy istnieje wskaźnik który rysuje prostą linie trendu po dołkach i odwrotnie przy trendzie spadkowym?
a pasuje ci kanał, a nie linia trendu ?

Awatar użytkownika
Lucy90210
Bywalec
Bywalec

Post autor: Lucy90210 »

A ja mam takie pytanie,czy macie moze wskaznik WSOWROTrend?? Nigdzie nie moge znalesc opisu do niego ,moze ktos z was go uzywa? Dla orientacji pokaze wam jak on wyglada na screnie: http://www.eq-dancers.com/mt4fx/ind/Win ... Trend.html

Awatar użytkownika
Prezes124
Stały bywalec
Stały bywalec

Post autor: Prezes124 »

arcio pisze:Witam, poszukuję takiego oto wskaźnika, jak narazie moje poszukiwanie spełzły na niczym. Znalazłem co prawda kilka podobnych ale mi by zależało na identycznym jak ten na załączonym obrazku.
Gdzieś chyba widziałem coś takiego w Sonic System na FF. Poszukaj, może to to.
Chcesz liczyć $? Licz na siebie ;)

Zablokowany