Kondek, ja srednio ale dzięki
Midas pisze:Szacun Overall, jak bym tak nie potrafił

Mnie trejdy powyżej paru godzin nawet na demo doprowadzają do sraczki za przeproszeniem

Jakoś się czuję nie swoją jak tak długą to trzymam, nawet jak jest na fajnym plusie to i tak mnie to jakoś wewnętrznie denerwuje.
Wrzuciłbyś screena z niższego interwału? (z tego z którego wchodziłeś) + jaki był SL początkowy?
Pozdrawiam, Midas
Lubie czytac te twoje komenty
Apropo... SL wlasnie mniej wiecej na poziomie rozwolnienia (czyli mentalny) ale dokladniej napisze jak juz zamkne pozycje
Jones pisze:overall brawo
pamiętaj żeby nic nie dobierać w międzyczasie i kombinować pierwsza rzecz to zamknięcie pozycji a potem można myśleć co dalej
hej
to jest wlasnie najtrudniejsze - hamowanie sie przed prawie stuprocentowymi okazjami, ale dzieki temu jestem w stanie dluzej trzymac pozycje niz gdybym trzymal dwie, jedną juz pewnie dawno bym zamknal, a przy cofce pewnie i dwie na raz a tak da sie to jakos znieść i przetrzymać.
hej
freakout pisze:widzę
overall że siedzimy w tym samym trejdzie

ja spóźniłem się trochę z wejściem bo wszedłem na poziomie 1.5232, ale TP mam ustawione na 1.5456 i do tego momentu będę tą transakcję trzymać

albo wóz, albo przewóz

Bo to dobry trejd jest

Ja siedze od 1.5064 (zjebalem z wejsciem bo sygnal byl wlasnie na dnie dopiero ale juz tam..)
Tymczasem bawie sie w konkurs aliora o 100 tys i wlasnie kupilem gbpusd, juz 30 pip na plusie albo dopiero bo kurcze powiem wam ze tyle ile sie naczekalem na tym kablu na te 300 pip to wczoraj po 23 w nocy gdy juz bylem zarejestrowany w konkursie spokojnie moglem osiagnac w ciągu doby na gbnnzd, mialem sygnal na samym dnie czerwcowej swieczki i jakos mnie sparaliżowało przed wejsciem a wlasnie na takich parach sie wygrywa konkursy ( od 23:00 wczoraj jebneli 270 pipsow). Za to na geju zaliczylem be i ominelo mnie 170 pips, fatalnie sie zaczal dla mnie ten konkurs.
W kazdym badz razie zobaczymy jak rozstrzygnie sie ta pozycja:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.