Byle do przodu :)
Re: Byle do przodu :)
Wczoraj zamknięta 1/3, dołożyłem dziś rano..wybiło be...
eurusd..przebicie tl spadkowego m15/h1 - zasięg..2955/65/80? Do wyboru do koloru.
Wybity sl na S...dałem L ale niezgodna z zasadami więc uciąłem..będzie trza grać na 2 dema lub użyję przebicia/odbicia od tl jako sys. wyjść na d1. Ewentualnie mix zasad.
Przy okazji odbił indeks eur od tl d1 wzrostowego..ale tylko raz więc spodziewałbym się conajmniej retestu
Wybity sl na S...dałem L ale niezgodna z zasadami więc uciąłem..będzie trza grać na 2 dema lub użyję przebicia/odbicia od tl jako sys. wyjść na d1. Ewentualnie mix zasad.
Przy okazji odbił indeks eur od tl d1 wzrostowego..ale tylko raz więc spodziewałbym się conajmniej retestu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

upload photo
Z tego jestem zadowolony[EJ H1] . Edek nadal wisi, czekam na 2860 i wieczór...o ile nie odbiją.
Hmm widziała mi się ostatnia fala spadków a jednak psikus - poszli dość wysoko z korektą - także ostrożnie z S- be i poczekam o ile zrobią LH.
edit: przejechali...-4.
wszystko pozamykane, weekend, spokój
edit: przejechali...-4.
wszystko pozamykane, weekend, spokój

Trochę zaspałem...ćwicze sobie nadal wejścia - tym razem tl ponawiane 2x..oraz jedna S pierwotnym sysem - ale SL w bardzo złym miejscu
Lki prawdopodobnie nie pożyją długo, a na S poczekam...

Lki prawdopodobnie nie pożyją długo, a na S poczekam...
Lki oczywiście zostały dość szybko wycięte..S została - wyszedłem, wróciłem i widzę że poczyścili stopy zawodowo...

upload photo

upload photo
S (ta z wczoraj..miałem zamykać wieczorem !!) by dostała sl tak czy siak więc albo mogłem uciąć albo powalczyć później..wybrałem to drugie..muszę wyjść niedługo więc pewnie dam w hedża jeszcze raz

images

images

po 1 L na BE żeby nie było że wrócą a ja zostanę z hedgem..
po 2 zamknąć L na przeciwnym sygnale - narazie czekam..

images
Mam ochotę powiedzieć "I hate you"..dobrze że demo. Tak pomyślałem że mądrze by było dać sl ~80 jako buystop po wyjściu z Longa..co się stało? zgarnięcie buystopa i koniec..dorzucilem S do pieca na kilka pipsów..
Polubiłem TL'e na niskim TF..z braku sygnału podstawowego sysa

Polubiłem TL'e na niskim TF..z braku sygnału podstawowego sysa