LINK
Wkrótce na Comparic.pl wywiad ze znanym i lubianym

Reklamą szkoleń? O szkoleniach są 2 zdania. To ma być reklama, no proszę Cię...brother pisze:Przeczytałem wywiad z Yogim, który jest tylko i wyłącznie formą reklamy jego szkoleń i niczym więcej. Akh nawet nie starałeś się tego się ukryć, w zasadzie nie ma chyba czego komentować REKLAMA szkoleń i tyle.
rozumiem że tego wymaga twój biznes, ale aż tak nachalnej reklamy się nie spodziewałem, szkoda.
Rób swoje, wszystkim nie dogodzisz. Niektórzy widzą to co chcą widzieć - nie ważne czy to na wykresie czy w wywiadach.Akhh pisze:Reklamą szkoleń? O szkoleniach są 2 zdania. To ma być reklama, no proszę Cię...brother pisze:Przeczytałem wywiad z Yogim, który jest tylko i wyłącznie formą reklamy jego szkoleń i niczym więcej. Akh nawet nie starałeś się tego się ukryć, w zasadzie nie ma chyba czego komentować REKLAMA szkoleń i tyle.
rozumiem że tego wymaga twój biznes, ale aż tak nachalnej reklamy się nie spodziewałem, szkoda.
Poza tym biznes? Nic sobie nie płacimy nawzajem z MrYogim - gdzie tu jakiś biznes. Ciekawe jak za tydzień ukaże się wywiad z kimś innym, to też zostanie mi zarzucone, że to reklama i biznes.
Na razie po 6miesiącach pracy nad portalem mój przychód wynosi niecałą złotówkę - także proszę... Biznes przez wielkie B, reklama...
Ja to chyba jako spółka będę publikował jakieś raporty kwartalne, żeby co poniektórzy zeszli na ziemię.