Broco Company

Sprawy techniczne dotyczące poszczególnych platform handlowych.
kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: kardibalet »

forextrader1 pisze:a nie od jutra ? Participant has the right to trade on the account from 10:00:01 Thursday to 09:59:59 (MSC time) Friday

Contest starts at 10:00 Thursday and finishes at 10:00 Friday (MSC time, with holidays exception) every week. All the accounts of members are locked until the beginning of the contest.
tak bylo wczesniej a teraz konkurs jest tylko raz na miesiac
Najlepszy broker - zaloz demo i sprawdz

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

forextrader1 pisze:dostaje e-maile z Broco, które są nie do odczytania

ойдоŃ�Ов и ĐąŃ�ОкоŃ�Ов на Ń�Ń�нко ФОŃ�окŃ� (Forex) и Ń�ŃŚŃ�Ń�ĐľŃ�Ń�аŃ�, инŃ�ĐľŃ�ноŃ�-Ń�Ń�Đľ co zrobić ?
w przegladarce zmien widok kodowania strony

dzacek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dzacek »

dzacek pisze:Ma ktos z Was konto real Broko Trader? Czesto zdarzaja sie requoty przy wejsciu po cenie rynkowej?
Rozumiem, ze Pan kardibalet - przedstawicel Broco - nie posiada konta u tego brokera?

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

dzacek pisze:Rozumiem, ze Pan kardibalet - przedstawicel Broco - nie posiada konta u tego brokera?
jak to nie mam? jasne ze mam

dzacek
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: dzacek »

kardibalet pisze:
dzacek pisze:Rozumiem, ze Pan kardibalet - przedstawicel Broco - nie posiada konta u tego brokera?
jak to nie mam? jasne ze mam
To prosze o odpowiedz.
dzacek napisał:
Ma ktos z Was konto real Broko Trader? Czesto zdarzaja sie requoty przy wejsciu po cenie rynkowej?
I pytanie dodatkowe: Czy na mikrolotach mozna grac tez na CFD i futures czy tylko na forex?

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

kardibalet pisze:dzacek napisał:
Czesto zdarzaja sie requoty przy wejsciu po cenie rynkowej?

Witam
zlecenie otwiera sie po cenie rynkowej, czytaj uwage na dole okna otwarcia zlecenia
dawalem odpowiedz, tylko nie czytales

Awatar użytkownika
wroclawrafal
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: wroclawrafal »

czy ktoś w realu obserwował CFD na futures, chodzi mi o różnicę pomiędzy notowaniami na platformie rzeczywistej a tymi z platformy demo (dla tego samego instrumentu), czy takowe występują?

kardibalet
Stały bywalec
Stały bywalec

wroclawrafal pisze:czy ktoś w realu obserwował CFD na futures, chodzi mi o różnicę pomiędzy notowaniami na platformie rzeczywistej a tymi z platformy demo (dla tego samego instrumentu), czy takowe występują?
roznicy niema ale czasami na demo moze cena sie zatrzymac na pare sekund i czasami niema polaczenia, ale to na demo, na real jest wszystko ok

djmaro
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: djmaro »

kardibalet pisze:
djmaro pisze:Witam ponownie,
nigdzie nie moge znalezc tych umow oraz regulaminu w jezyku angielskim.
kardibalet - czy moglbys je tu zamiescic lub podac mi linka?
tu masz warunki po polsku http://XXX.org.ua/forum/viewtopic.php?f=9&t=21
mnie chodzilo wtedy o sam regulamin, ten broker mnie juz nie interesuje, poza tym nie wiem ile z niego to ECN, bo nie wiem czy jest przez cos nadzorowany.
poza tym nie wyobrazam sobie zeby zlecenia rzedu 0.01 i tym podobne wrzucal na rynek... gra od 1$ i dzwignia 1:200 tez mnie nie przekonuja. postoje z boku.

Raffiko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Raffiko »

Kto posiada u nich konto Inwestora (poza kardibalet) ? Jestem ciekaw opini jak wchodza zlecenia, czy duzy slippage, jak sie miewaja spready (szczegolnie w nocy na europejskich walutach) no i czy faktycznie jest to ECN. Bo cos z tym ECN-em nie chce mi sie wierzyc, wiec najlepsze beda relacje uzytkownikow.

ODPOWIEDZ