Broco Company
Cos mi tu sie nie zgadza...
Broco inwestor to z tego co do tej pory napisano:
1) mniej instrumentow
2) gorsze mozliwosci dopasowania pozycji
3) prowizje
czyli jak na razie same wady. Jaki jest wiec sens uzywania inwestora?
Raczej kazdy zna wady brokerow MM szczegolnie z mt4, ale jesli chcesz byc wiarygodny to chyba warto o nich wspomniec...
No bo skoro broco traderr jest cacy to po co w ogole ten inwestor?
I w ogole dziwnie wyglada brokerowanie mm i ecn pod ta sama marka... czyzby broco cieszylo sie az tak dobra opinia?
Sorry ze pisze w tym tonie, ale powaznie mysle o tym brokerze, dlatego chcialbym rozwiac wszelkie watpliwosci. I tak sila rzeczy interesuje mnie opcja MM (futy), ale dziwnie mi to wyglada.
Chociaz powiem szczerze ze mam male doswiadczenie co do brokerow. Z tego co sie czyta o innych to na oande nie mam prawa narzekac, no ale ostatnie miesiace to mocna korelacja walut z gielda, takze ciezko o jakakolwiek dywersyfikacje, a z instrumentami ktore oferuje broco byloby o nia duzo latwiej...
1) mniej instrumentow
3) prowizje
Raczej kazdy zna wady brokerow MM szczegolnie z mt4, ale jesli chcesz byc wiarygodny to chyba warto o nich wspomniec...
I w ogole dziwnie wyglada brokerowanie mm i ecn pod ta sama marka... czyzby broco cieszylo sie az tak dobra opinia?
Sorry ze pisze w tym tonie, ale powaznie mysle o tym brokerze, dlatego chcialbym rozwiac wszelkie watpliwosci. I tak sila rzeczy interesuje mnie opcja MM (futy), ale dziwnie mi to wyglada.
Chociaz powiem szczerze ze mam male doswiadczenie co do brokerow. Z tego co sie czyta o innych to na oande nie mam prawa narzekac, no ale ostatnie miesiace to mocna korelacja walut z gielda, takze ciezko o jakakolwiek dywersyfikacje, a z instrumentami ktore oferuje broco byloby o nia duzo latwiej...
Broco oferta ECN
Jak wspomniałem instalki się niczym nie różnią...Broco trader to jest zwykle MT4 w ktorym zlecenia nie wychodza na prawdziwy rynek
Czyli mam rozumieć, że inną ofertę (demo-ECN) poznam po logowaniu się przez login i hasło wysłane na-email, po rozpoznaniu rachunku z rejestracji w formularzu trader investor ?Broco inwestor to tez MT4 ale podlaczony do Currenex i ma inna oferte symboli (ECN)
Kod: Zaznacz cały
Details for accessing account:
Server: 208.113.69.217
Czy o tym mowa ?Strategy Runner to co innego jak MT i narazie mozna tylko zalozyc konto demo,
konta realne mozna bedzie zalozyc od 15 lutego 2009r. (ECN)
http://www.cannontrading.com/images/scr ... r1_big.jpg
http://www.strategyrunner.com
http://www.forex.nawigator.biz/dyskusje ... 3476#93476
PS Jestem uczulony na reklamy..
To chyba koszt, wady ECN , w zamian za brak requot itp dla MM .. ale kto wieYankee pisze:Cos mi tu sie nie zgadza...
1) mniej instrumentow
3) prowizje
-
- Stały bywalec
ciekawe do kogo skierowane te pytania
Dodano po 3 minutach:
Dodano po 1 minutach:

Dodano po 3 minutach:
tu wszystko wyjasnione http://en.brocompany.com/brokerage-serv ... -investor/Yankee pisze:Cos mi tu sie nie zgadza...
1) mniej instrumentow
3) prowizje
Dodano po 1 minutach:
serwer masz wpisac recznie w ustawieniach MT/ serwerreptile pisze:Gdzie to należy wpisać? Jak próbuję się zalogować na dane przesłane e-mailem, to widać informację zły rachunek Przy zakładaniu konta demo jest tylko jeden serwer. Czy ten powyższy to jest właśnie serwer demo-ECN ?
Najlepszy broker - zaloz demo i sprawdz
-
- Stały bywalec
O przepraszam, zle zrozumiales mnie, poprostu nie jestem autorem tego tematu i dla tego zapytalem, a jesli pytania skierowane do mnie to chetnie odpowiemYankee pisze:Przedstawiles sie jako broker wprowadzajacy...kardibalet pisze:ciekawe do kogo skierowane te pytania![]()
Imho jak ktos szuka klientow to uprzejmie odpowiada na pytania, a nie dziwi sie ze ktos je zadaje i odsyla do innych stron![]()
Zobacz sobie jak to wyglada w temacie o fxpro

wlasnie niedlugo zadziala moja strona gdzie postaram sie wszystko wyjasnic po polsku co jest na stronie broco
Broco oferta ECN-demo
Teraz działa (jestem zalogowany w BroCoInvestments-Demo&Contest), a na początku robiłem tak samo.kardibalet pisze: serwer masz wpisac recznie w ustawieniach MT/ serwer
Tylko że nie mam jeszcze opcji "handel". Nie mogę zawierać transakcji.

-
- Stały bywalec
Re: Broco oferta ECN-demo
moze cos zle zrobiles.reptile pisze:Teraz działa (jestem zalogowany w BroCoInvestments-Demo&Contest), a na początku robiłem tak samo.kardibalet pisze: serwer masz wpisac recznie w ustawieniach MT/ serwer
Tylko że nie mam jeszcze opcji "handel". Nie mogę zawierać transakcji.
1 trzeba zalozyc demo konto na stronie broco
2 sciagnac Broco investor 4
3 wprowadzic serwer w MT
4 login i haslo
a moze nie to haslo wpisujesz? bo masz jeszcze Invest password
wprowadz to:
Server: 208.113.69.217
Login: 109150
Password: 6F91UVYQ
PS. prawdopodobnie wprowadziles Invest password
Jaka jest roznica w Broco pomiedzy:
CRUDE OIL BRENT a CRUDE OIL LIGHT SWEET
oraz
CRUDE OIL WTI a MINI CRUDE OIL ?
Moze ktos to wyjasnic ? No i jak jest z wygasnieciem kontraktow ?
Jesli mam G9 czy H9, a interesuje sie spread crackiem, konczy mi sie przykladowo kontrakt, to zamknie mi sie pozycja w dany dzien niezaleznie od tego czy bedzie na minus czy tez na plus ?
Pzdr Raffiko
CRUDE OIL BRENT a CRUDE OIL LIGHT SWEET
oraz
CRUDE OIL WTI a MINI CRUDE OIL ?
Moze ktos to wyjasnic ? No i jak jest z wygasnieciem kontraktow ?
Jesli mam G9 czy H9, a interesuje sie spread crackiem, konczy mi sie przykladowo kontrakt, to zamknie mi sie pozycja w dany dzien niezaleznie od tego czy bedzie na minus czy tez na plus ?
Pzdr Raffiko
Faktyczniea moze nie to haslo wpisujesz? bo masz jeszcze Invest password

- w majlu jest podana inna kolejność.
1 trzeba zalozyc demo konto na stronie broco
http://www.brocompany.com/brokerage-ser ... o-investor
wersja broco-investor
2 sciagnac Broco investor 4 - (chyba niczym się nie różni od Broco Trader 4, to serwer decyduje o instrumentach)
Dziękuje za pomoc, już wszystko działa.

Panie kardibalet - czy Broco udostępnia Multiterminal ?