Broco Investor faktycznie jest ECNem a co do spreadow to one rynkowe i zaleza od ruchow na parach.Raffiko pisze:Kto posiada u nich konto Inwestora (poza kardibalet) ? Jestem ciekaw opini jak wchodza zlecenia, czy duzy slippage, jak sie miewaja spready (szczegolnie w nocy na europejskich walutach) no i czy faktycznie jest to ECN. Bo cos z tym ECN-em nie chce mi sie wierzyc, wiec najlepsze beda relacje uzytkownikow.
Broco Company
-
- Stały bywalec
Najlepszy broker - zaloz demo i sprawdz
Tak na serio, to ja mialbym najwieksze obawy do odzyskania kiedykolwiek i jakiejkolwiek kasy jakby broker miescil sie w Watykanie.
Broco udostepnilo platnosci Moneybookers. Rejstrowanie konta platnosci w tej usludze na stronie brokera dziala tak jak nalezy, najgorsze jest to ze juz po wystawianiu sobie rachunku (checi przelania srodkow) ta usluga nie dziala.

Broco udostepnilo platnosci Moneybookers. Rejstrowanie konta platnosci w tej usludze na stronie brokera dziala tak jak nalezy, najgorsze jest to ze juz po wystawianiu sobie rachunku (checi przelania srodkow) ta usluga nie dziala.

-
- Stały bywalec
a zle zlecenia sie kasuja co?tekken32 pisze:zlecenia wchodzą szybko

A owszem to chcialem zaprosic wszystkich na moj Forum gdzie mozna podyskutowac o Broco.
zapraszam www.fxtrade.org.ua
Najlepszy broker - zaloz demo i sprawdz
-
- Stały bywalec