BOSSAFX
Re: BOSSAFX
Dobre wieści szybko się rozchodzą. Już w tym tygodniu (raczej wcześniej niż później) podamy szczegóły.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Bardzo mnie to cieszy
Fajnie się rozwijacie

Fajnie się rozwijacie

Coś się dzieje w Bossa FX z serwerem demo ?
(Ciągle mam info "Invalid account"
Ani nie mogę wejść na wcześniej zdefiniowane konto, na którym testuję pewną strategie,
a gdy próbuję założyć nowe konto, to wprawdzie mi się udaje je założyć, ale zaraz potem wyskakuje komunikat "Invalid account" )

Ani nie mogę wejść na wcześniej zdefiniowane konto, na którym testuję pewną strategie,
a gdy próbuję założyć nowe konto, to wprawdzie mi się udaje je założyć, ale zaraz potem wyskakuje komunikat "Invalid account" )
- kaktus3000
- Gaduła
Potwierdzam, konto demo nie działa!rem pisze:Coś się dzieje w Bossa FX z serwerem demo ?
Informuję że dziś od rana mamy problem z serwerem demo i cały czas pracujemy nad uruchomieniem jego pełnej funkcjonalności. Serwery real cały czas działają bez zarzutu. Za trudności przepraszamy.
-- wt 01-10-2013, 11:59 --
Witam, szczegółowe informacje o naszym nowym produkcie BossaZagranica (handel akcjami na giełdach zagranicznych), podobnież jak sam produkt, są już dostępne poprzez specjalną stronę: http://bossa.pl/oferta/zagranica/
W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam także tu na forum.
Jednocześnie przepraszam za wczorajszą awarię serwera demo na BossaFX - była to pierwsza tak długa awaria demo (nie mówiąc już o real) w czteroletniej historii tej usługi. Dołożymy wszelkich starań aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.
-- wt 01-10-2013, 11:59 --
Witam, szczegółowe informacje o naszym nowym produkcie BossaZagranica (handel akcjami na giełdach zagranicznych), podobnież jak sam produkt, są już dostępne poprzez specjalną stronę: http://bossa.pl/oferta/zagranica/
W razie jakichkolwiek pytań, zapraszam także tu na forum.
Jednocześnie przepraszam za wczorajszą awarię serwera demo na BossaFX - była to pierwsza tak długa awaria demo (nie mówiąc już o real) w czteroletniej historii tej usługi. Dołożymy wszelkich starań aby podobne sytuacje nie miały miejsca w przyszłości.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Co się dzieje z serwisem informacyjnym? Ukazują się tylko wewnętrzne komunikaty oraz PAP.
Szkoda, ze w tym roku odpuściliście Państwo konkurs - czy na stałe?
Korzystając z okazji - czy p. Filip nadal ma tak świetne wyniki?
Korzystając z okazji - czy p. Filip nadal ma tak świetne wyniki?
Nie mieliśmy żadnych formalnych zgłoszeń od klientów w tej sprawie (zakładam że chodzi o serwis na BossaFX). Sprawdzałem też dziś osobiście i nagłówki z DowJones normalnie przychodziły, obok komunikatów PAP.t-time pisze:Co się dzieje z serwisem informacyjnym? Ukazują się tylko wewnętrzne komunikaty oraz PAP.
Nikt nie powiedział że nigdy nie zrobimy konkursu, po prostu nie zrobimy go w tym roku. Tym bardziej że dobrze zorganizowanych konkursów FX chyba jednak trochę brakuje - tym bardziej to widać tej jesieni. Jest to mocny argument za tym, żeby jednak kiedyś znowu zrobić konkurs u nas.annafx pisze:Szkoda, ze w tym roku odpuściliście Państwo konkurs - czy na stałe?
Jak Pani zapewne dobrze wie, nie mogę na to pytanie odpowiedzieć, nawet przy okazjiannafx pisze:Korzystając z okazji - czy p. Filip nadal ma tak świetne wyniki?

Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Mój wpis dotyczył dnia wczorajszego 2. października, co widać po dacie...s_zadora pisze:Nie mieliśmy żadnych formalnych zgłoszeń od klientów w tej sprawie (zakładam że chodzi o serwis na BossaFX). Sprawdzałem też dziś osobiście i nagłówki z DowJones normalnie przychodziły, obok komunikatów PAP.t-time pisze:Co się dzieje z serwisem informacyjnym? Ukazują się tylko wewnętrzne komunikaty oraz PAP.
Przez cały dzień nie pojawiały się informacje z DowJones, dopiero wieczorem ok. 22.57 weszły wszystkie razem z całej doby.
Mówię o sytuacji u mnie na platformie, BOSSAFX v.4.00 build 509. Założyłem, że jako dystrybutor serwisu powinniście wiedzieć o ewentualnej awarii u dostawcy.
Przyznam że o wielu awariach w pierwszej kolejności dowiaduję się od Klientów - z oczywistego powodu - awarie nigdzie nie są planowane, mają miejsce nagle i także dostawcy usług dla nas zwykle nie są w stanie zareagować szybciej niż użytkownicy, non stop korzystający z danej usługi i natychmiast dostrzegający jej brak. W tym wypadku żadne zgłoszenie poza Pańskim do nas nie wpłynęło (także wczoraj), my też nie podejmowaliśmy żadnych akcji po swojej stronie. Trudno mi więc wyjaśnić co się działo wczoraj, bo dziś wszystko działało. Jeśli mogę coś doradzić, to kontakt telefoniczny w chwili gdy widzi Pan problem. Forum nie jest miejscem do tego przeznaczonym (w sensie regulaminowym) i mimo że staram się zaglądać tu często nie jestem w stanie zagwarantować minimalnego czasu reakcji (pomijam już wiele innych rzeczy, m.in. brak informacji którego rachunku dotyczy problem itd.)
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ