s_zadora pisze:Proszę napisać o co konkretnie chodzi (zarzut kłamstwa - na razie niczym nie uzasadniony) a postaram się do tego odnieść. Natomiast o tym dlaczego obcy wskaźnik nie działa prawidłowo będę mógł cokolwiek powiedzieć tylko jeśli go obejrzę Jeśli jest jak Pan pisze musi to być bardzo nietypowa sytuacja, której bez dokładniejszej analizy nie rozstrzygniemy.
Napiszę i teraz będzie grubo
Sytuacja przedstawia się następująco
Jest godzina 22:17
5 minut wcześniej wróciłem do domu ( piłem browar z kumplem pod blokiem)
Patrzę a moja pozycja na edku jest już pod wodą kilka dobrych pipsów - kurcze co jest grane przecież otworzyłem pozycję ze stop lossem o godzinie 21:06
Tu jest dowód dodatkowy z innego forum z mojego wątku mój nick to Tomspin
http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost5850000
Co się okazuję?
Bossa po uderzeniu SL pod moją nieobecność otwiera kolejną pozycję!!!!!!!
upload picture
To samo zrobiliście mi z kablem !!!!!!!
Na podłączonym screenie widzicie dwie dolne pozycje, które otworzyłem przed wyjściem z domu i zaraz po uderzeniu SL bossa otwiera te same i pozwala na moje straty.
picture hosting
Jeżeli komuś się wydaję, ze robię sobie jaja i szarpie sobie język za 15 złotych to się grubo myli. Całe szczęście że to micro co by było gdyby był pełny lot???
Jutro wyciągam od was pieniądze i napiszę stosownego mejla z prośbą o wyjaśnienie, mało tego napiszę na was oficjalną skargę do KNFu z racji tego, że ingerujecie w mój kapitał bez mojej wiedzy, cieszcie się panie zadora, że to groszowe sprawy bo bym zgłosił przestępstwo - zwykłą kradzież. Pierwszy raz w życiu widzę coś takiego na oczy.
Do wszystkich młodych traderów - unikajcie MM jak ognia grajcie na demo to żaden wstyd, i uciekać do dobrych brokerów.
Troszkę się ten osłodzony wątek o bossie może zmieni
Jestem w totalnym szoku naprawdę.