BOSSAFX

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
3
9%
Poza paroma minusami są ok
9
28%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
8
25%

Liczba głosów: 32

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

reptile pisze:Ale co to?Wszmosc nas bedzie uczyc jak grac albo cala bossa?Chybascie ocipieli tam...
No i dobrze. Niech edukują ludzi że tzw. "hedge" to ściema.
Używanie go daje tylko pozorny komfort psychologiczny ludziom którzy nie potrafią zarządzać pozycją.
reptile pisze:Robimy bojkot..
No to podskakujemy jak przystało na generacje gimbusów.
:509:
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

daromanchester pisze: Używanie go daje tylko pozorny komfort psychologiczny ludziom którzy nie potrafią zarządzać pozycją.
Aha... powiedz to tym od RiskManagment i w HedgeFund i innym :D
No i tym co robia dla brokerów hedge.

Robimy bojkot.. wypłacamy kase z bossafx ..będzie hedge może wpłacimy?
Kto jest za?
Klienci dyktuja warunki.. proste.
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Oj Ty i te otwarte zwroty..... może kiedyś przeczytam jedno pełne zdanie z podmiotem i orzeczeniem?
Umrę wtedy szczęśliwy. Miałem takiego kolegę dokładnie jak Ty i co ciekawsze był też z Wrocławia.
Aż się boję że to jakaś rodzina może być więc nie drążę tematu :D

Jeszcze na koniec sparafrazuję Twoje słowa..... może się wtedy zastanowisz jak to brzmi....

Robimy bojkot.... banujemy reptajla.... będzie grzeczny to może wróci.....
Kto jest za?
Forumowicze dyktują warunki.... proste.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

s_zadora pisze:
mike_05 pisze:Umiejętnie stosując, jest to również ochrona przed MC złych pozycji. Dlaczego Pan o tym nie pisze?
Brałem zdaje się udział w dyskusji na ten temat... Jeśli ktoś wie kiedy założyć hedge'a oraz kiedy go zdjąć, to wie jak zarobić lub uniknąć MC bez hedge'a.

...
Jasne, to wasz interes, przecież łatwiej dopłacić do depa.

Tylko nie zawsze się zdąży...

A do systemu błyskawicznych przelewów nie przystopujecie.
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: San Pellegrino »

Jedno szczere do bólu pytanie - dlaczego na DEMO platforma śmiga z obcymi wskaźnikami jak ta lala, a przy koncie realnym MT4 zawiesza się z miejsca?
Dlaczego okłamujecie perfidnie klientów ?
Pan powiedział że mam za dużo obcych wskaźników - mam jeden tak dla wiadomości.
Jestem bardzo rozczarowany i o ile obecny tu pracownik Boś tego nie wytłumaczy nie polecam tego brokera absolutnie nikomu.
PS nie straciłem u nich złotówki więc nie jest to atak frustrata - pierwsze pytanie tłumaczy sytuację
Jestem noobem i jeszcze długo pozostanę

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Awatar użytkownika
s_zadora
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: s_zadora »

Proszę napisać o co konkretnie chodzi (zarzut kłamstwa - na razie niczym nie uzasadniony) a postaram się do tego odnieść. Natomiast o tym dlaczego obcy wskaźnik nie działa prawidłowo będę mógł cokolwiek powiedzieć tylko jeśli go obejrzę Jeśli jest jak Pan pisze musi to być bardzo nietypowa sytuacja, której bez dokładniejszej analizy nie rozstrzygniemy.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

s_zadora pisze:Proszę napisać o co konkretnie chodzi (zarzut kłamstwa - na razie niczym nie uzasadniony) a postaram się do tego odnieść. Natomiast o tym dlaczego obcy wskaźnik nie działa prawidłowo będę mógł cokolwiek powiedzieć tylko jeśli go obejrzę Jeśli jest jak Pan pisze musi to być bardzo nietypowa sytuacja, której bez dokładniejszej analizy nie rozstrzygniemy.
Napiszę i teraz będzie grubo

Sytuacja przedstawia się następująco
Jest godzina 22:17
5 minut wcześniej wróciłem do domu ( piłem browar z kumplem pod blokiem)
Patrzę a moja pozycja na edku jest już pod wodą kilka dobrych pipsów - kurcze co jest grane przecież otworzyłem pozycję ze stop lossem o godzinie 21:06
Tu jest dowód dodatkowy z innego forum z mojego wątku mój nick to Tomspin

http://www.forexfactory.com/showthread. ... ost5850000

Co się okazuję?

Bossa po uderzeniu SL pod moją nieobecność otwiera kolejną pozycję!!!!!!!

Obrazek
upload picture

To samo zrobiliście mi z kablem !!!!!!!

Na podłączonym screenie widzicie dwie dolne pozycje, które otworzyłem przed wyjściem z domu i zaraz po uderzeniu SL bossa otwiera te same i pozwala na moje straty.
Obrazek
picture hosting

Jeżeli komuś się wydaję, ze robię sobie jaja i szarpie sobie język za 15 złotych to się grubo myli. Całe szczęście że to micro co by było gdyby był pełny lot???
Jutro wyciągam od was pieniądze i napiszę stosownego mejla z prośbą o wyjaśnienie, mało tego napiszę na was oficjalną skargę do KNFu z racji tego, że ingerujecie w mój kapitał bez mojej wiedzy, cieszcie się panie zadora, że to groszowe sprawy bo bym zgłosił przestępstwo - zwykłą kradzież. Pierwszy raz w życiu widzę coś takiego na oczy.

Do wszystkich młodych traderów - unikajcie MM jak ognia grajcie na demo to żaden wstyd, i uciekać do dobrych brokerów.
Troszkę się ten osłodzony wątek o bossie może zmieni

Jestem w totalnym szoku naprawdę.

http://www.forex-nawigator.biz/dyskusje ... hp?t=19783 system do dziennika Nocny Marek Dziurnal

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

San Pellegrino pisze: Co się okazuję?

Bossa po uderzeniu SL pod moją nieobecność otwiera kolejną pozycję!!!!!!!
Możesz mi pokazać ten fragment ? Bo według screenu :

Pozycja EU - SL o godzinie 22.09
Kolejna pozycja EU otworzona o 21.29. - 40 min wcześniej.

Pozycja GU - SL 21.12
Kolejna pozycja GU - otworzona o 21.30 - 18 min później...

Poza tym pokaż log z terminala.

PS: Nie bronie Bossy bo mi jest ona obojętna...

Awatar użytkownika
San Pellegrino
Gaduła
Gaduła

Cyb

Masz załadowany obrazek wyżej, Po opublikowaniu postu na FF zadzwonił kumpel zostawiłem pozycję bo miałem SL i wyszedłem pogadać wróciłem do domu i jest miazga człowieku, SL uderzony na kablu i dwie nowe otwarte pozycje pod wodą.

Spójrz na screen z FF i na ten który zrobiłem zaraz po powrocie do MT4 i porównaj z logiem z terminala.
Nie mam żadnego interesu w tym żeby im szkodzić ale nie otwierałem tych drugich pozycji, nie mam screenów z kabla bo nie wrzucałem na FF ale jak popatrzysz na log to zobaczysz, że ten sam motyw został zrobiony na kablu, jestem taki wkurwiony że nawet nie wiem co powiedzieć, przepraszam za rzucanie mięsem.

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Ale mi chodzi o log tekstowy, który tworzy mt4. Czy mógłbyś go załączyć na forum ?
Znajduje się w folderze LOGS, jego nazwa to dzisiejsza data.

ODPOWIEDZ