Tzw. biblia na ktora sie powołujecie zlobbowana przez USAckich cwaniakow i super skonstruowana w wiadomym celu i przekazywana dalej lub klonowana znaczy dla mnie tyle co nic..s_zadora pisze:że zgodnie z Regulaminem OTC takie strategie u nas są zabronione
A poniewaz wieksza czesc slabiej swiadoma skutkow prawno ekonomicznych wynikajcych z takich umow w tym struktury informatycznej/ technicznej zgadza sie na nia wlasnie z takich powodow..

Co to oznacza nie muszę chyba mówic...
Co dalej ? Nic.. bo dalej w martwym punkcie stoimy.. myślałem, że mi Mikolaj Franki przywiezie.. d. z tego chyba bedzie.. a jak sie zawiode to honor mi nie pozwoli... żeby też komuś prezentu nie zrobić.

różowy PR ciag dalszy..
Dodano po 6 minutach:
Ale jak wy to chcecie udowodnić? No jak...s_zadora pisze:Jeśli jednak przez „skalping” rozumiemy intensywne składanie zleceń związane z wykorzystywaniem zewnętrznego feedu to jednoznacznie mówimy, że zgodnie z Regulaminem OTC takie strategie u nas są zabronione.

Jeśli ustawie timer który ma losowo pakować zlecenia co 1sek bo tak m sie widzi.. to czemu to jest źle ? Jest profit zarabiam, korzystam z algorytmu, jest taka opcja, place podatek od zysku i co.. ? Źle ?