BO & FBO
Re: BO & FBO
Popatrz czerwieniek na h4 doklandie nie wiadomo w która stronę chcą iść mogą w gore albo w dol nie sa określeni . Na pewno wiesz na co masz patrzeć.
Edit: wszystko pozamykane zrobila sie nieciekawa sytuacja dzis odpuszczam na sile nie będę szukał setupu.
i jeszcze jedno... jestem zadowolony bo już któryś raz w niedługim czasie uciąłem stratę. nie dopuszczając do SL , kolejny krok do dobrej gry.
NIe mowie tu o nzdusd bo mogą nawrócić ogólnie widzę ze jeżeli gdzieś się pomylę (mam nieraz tak ze szybko chcem gdzieś wejść -najczęściej blednie to po głębszej analizę jeżeli widzę swój błąd wychodzę często na bardzo malej stracie )
Chyba ta ostatnia strata na eurusd mnie odmienilaa:)
Dzien na plus (malutki bo kapitał nie pozwał mi grac więcej niz 0,01 lota (i tak ryzykuje więcej niż 5% wiec hazard:))
Edit: wszystko pozamykane zrobila sie nieciekawa sytuacja dzis odpuszczam na sile nie będę szukał setupu.
i jeszcze jedno... jestem zadowolony bo już któryś raz w niedługim czasie uciąłem stratę. nie dopuszczając do SL , kolejny krok do dobrej gry.
NIe mowie tu o nzdusd bo mogą nawrócić ogólnie widzę ze jeżeli gdzieś się pomylę (mam nieraz tak ze szybko chcem gdzieś wejść -najczęściej blednie to po głębszej analizę jeżeli widzę swój błąd wychodzę często na bardzo malej stracie )
Chyba ta ostatnia strata na eurusd mnie odmienilaa:)
Dzien na plus (malutki bo kapitał nie pozwał mi grac więcej niz 0,01 lota (i tak ryzykuje więcej niż 5% wiec hazard:))
Dziś ciężko mi coś zagrać. Rano nic ciekawego, teraz też nie.
Obecnie obserwuję eur nzd. Niestety h1 zamknęła się niezbyt ładnie więc czekam na dalszy rozwój sytuacji. Ogólnie jeśli na M15 coś ładnego się wyklaruje to wejdę w S ale najlepiej gdyby trochę przebili z H1 ten szczyt potem zrobili spadkową w dół i wtedy z M 15 szukać wejścia.
Obecnie obserwuję eur nzd. Niestety h1 zamknęła się niezbyt ładnie więc czekam na dalszy rozwój sytuacji. Ogólnie jeśli na M15 coś ładnego się wyklaruje to wejdę w S ale najlepiej gdyby trochę przebili z H1 ten szczyt potem zrobili spadkową w dół i wtedy z M 15 szukać wejścia.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Spiesz się powoli.
Coś szybko nie można edytować postu.
Eur Nzd - sytuacja nadal pod znakiem zapytania.
Na Eur Usd zobaczyłem szansę na małe S.
Eur Nzd - sytuacja nadal pod znakiem zapytania.
Na Eur Usd zobaczyłem szansę na małe S.
Spiesz się powoli.
Dziś duży spread- święta brak płynności...
Cos z innej beczki - zobaczcie jak ludzie sie bawią
tez tak chcem...
https://www.youtube.com/watch?v=nIGTNdNCzc8
Cos z innej beczki - zobaczcie jak ludzie sie bawią

https://www.youtube.com/watch?v=nIGTNdNCzc8
Eur Usd z wieczora.
Spiesz się powoli.
ja dzisiaj jak narazie nic nie widzę na wejści jakoś ten tydzień bardzo słabo wczoraj wyszedłem również na minusie
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Dzisiaj może być ciężko z tego co czytałem pól świata nie gra. Święta już maja.
Ja dalej obstawiam kabla na sell ,usdjpy bui , nzdusd sell
Ja dalej obstawiam kabla na sell ,usdjpy bui , nzdusd sell
dzisiaj faktycznie chyba warto odpuścić nawet żadnych danych ważnych trzeba troszkę odpocząć przez te święta i wziąć się do pracy od wtorku 

„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
- klonmarcin
- Maniak
Ja dzisiaj odpuściłem choć rano ładnie zareagowali na zl d1 a teraz doszli do zl h1 down i może to wyglądać na S.
Nie prowadzę szkoleń - nie sprzedaję sygnałów
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
No pain - No gain
Czas to pieniądz - ile jesteś w stanie go poświęcić?
https://www.youtube.com/watch?v=FLqQPZaiHvs
Rób to co kochasz, kochaj to co robisz, a nigdy nie będziesz musiał pracować...
Ja jestem w grze tak jak pisałem 3 posty wyżej. Bardzo male pozycje i niewielki sl , nawet jeżeli do wieczora nic się nie wyjaśni zamykam czy zysk czy strata