BO & FBO
Re: BO & FBO
Jeszcze tak liczylem na 1.0 ale chyba zaraz bede wychodzil bo z komorku nadzor trzymam
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Tez tam bylem:) wyszedłem z eurjpy wiec było trochę kapitału i bui:) usdcad:)
I jeszcze EurCad sell
Krotko ale Tp1, uczę się wiec trzymam ile mi ciśnienie pozwoli 
EdiT: trzymam jeszcze gbpusd bui
I jeszcze EurCad sell

EdiT: trzymam jeszcze gbpusd bui
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Swoja droga dzięki Czerwieniek Twoje rady były bezcenne 

bardzo ładnie trader, jak widzisz nie trzeba się spieszyć, jak dadzą sygnał to pójdą tam gdzie mają iść.
JA wczoraj też byłem sell na ejku ale wyszedłem, jak widać kierunek słuszny jednak nie mogłem dzisiaj za dużo poszaleć na innych parach bo trzy pozycje na usd/cad otworzyłem.
Dzisiaj były bardzo fajen sygnały na wielu parach.
Ostatni zmieniłem sposób gry trochę staram się jak najwięcej z ruchu wyciągnąć to znaczy staram się wyjść a nie czekać na korektę i tracić kapitał. A ewentualnie na korekcie wejść ponownie.
Co do USD/CAD to cierpliwość popłaca, ogólnie czuję że mogą niedługo iść dalej mocno up, fajna dywergencja się robi na D1, najgorzej mam problem że jak wyjdę z ruchu to potem z powrotem jest ciężko mi się podłączyć ale nad tym również pracuję
Co mnie ostatnio wkurzyła to gbp/aud czekałem tyle na longi ale takie konkretne, bo ciągle co siedziałem to były tam solidne korekty a przez dwa ostatnio dni zrobili to czego oczekiwałem ale beze mnie
Jak odwaracją kierunek to często tak właśnie jest, że jak już się zrezygnuje ze słusznie obranego kierunku to oni właśnie tam potem ruszą 
JA wczoraj też byłem sell na ejku ale wyszedłem, jak widać kierunek słuszny jednak nie mogłem dzisiaj za dużo poszaleć na innych parach bo trzy pozycje na usd/cad otworzyłem.
Dzisiaj były bardzo fajen sygnały na wielu parach.
Ostatni zmieniłem sposób gry trochę staram się jak najwięcej z ruchu wyciągnąć to znaczy staram się wyjść a nie czekać na korektę i tracić kapitał. A ewentualnie na korekcie wejść ponownie.
Co do USD/CAD to cierpliwość popłaca, ogólnie czuję że mogą niedługo iść dalej mocno up, fajna dywergencja się robi na D1, najgorzej mam problem że jak wyjdę z ruchu to potem z powrotem jest ciężko mi się podłączyć ale nad tym również pracuję

Co mnie ostatnio wkurzyła to gbp/aud czekałem tyle na longi ale takie konkretne, bo ciągle co siedziałem to były tam solidne korekty a przez dwa ostatnio dni zrobili to czego oczekiwałem ale beze mnie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Moi faworyci na dzisiaj to usd/cad, gbp/chf i aud/chf oczywiście wszystko na długą
ja obserwuje jeszcze aud/cad patrze co zrobią, również długa ale jeszcze nie wyjaśnione.
Usd/cad myślę ,ze na TF 15 może spaść kilka pipsow przed rajdem do góry.
Usd/cad myślę ,ze na TF 15 może spaść kilka pipsow przed rajdem do góry.
jak aktualnie siedzę tylko w aud/chf a na usd/cad i gbp/chf czekam na korektę mam mniejsze pozycje na buy limit ustawione i jak wszystko pójdzie dobrze to będę najwyżej co nie co dokładać
Czerwiniek patrz PW
Edit wszedłem w usdcad bui
Edit wszedłem w usdcad bui
tak jeszcze przeglądam dane i nieźle bedzei chyba dzisiaj bujać na usd/cad dane o 14:30 dla dolara i cad. Sam jestem ciekawy jak to zrobią aby każdy nie zarobił 
Priv odczytałem i odpisałem
Wydaje mi się że aby grać dzisiaj spokojnie na usd/cad to trzeba mieć dużo gotówki aby wytrzymać te bujanie które może być

Priv odczytałem i odpisałem
Wydaje mi się że aby grać dzisiaj spokojnie na usd/cad to trzeba mieć dużo gotówki aby wytrzymać te bujanie które może być

Co myślicie o buy z 1.5240 na GPBAUD ? Odbicie od ZL h1