BO & FBO
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Re: BO & FBO
Przecież już pozamiatane te L-ki na USDCAD.
-
- Gaduła
Jak dla mnie ze 20-30 pipsów idzie wyciągnąć, ale mogę się mylićDigitalSmoke pisze:Przecież już pozamiatane te L-ki na USDCAD.

Niech nie umrze bohater zamieszkujący nasze dusze, niech nie zniszczy go wieczna wspinaczka na nieosiągalne szczyty.
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
Graj to co widzisz nie to czego oczekujesz
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Miałem na myśli to FBO, które pokazywał Czerwinek.
ciekawa sytuacja na EJKU.
Co do USDCAD - Lki wg mnie są jeszcze całkiem możliwe. Mieliśmy ponowne FBO, dodatkowo otarliśmy się o dołek z 9 sierpnia. Dodatkowo fajny pinbarek M15, M30, no i wczorajszy pinbar z D1... może coś z tego będzie
Co do USDCAD - Lki wg mnie są jeszcze całkiem możliwe. Mieliśmy ponowne FBO, dodatkowo otarliśmy się o dołek z 9 sierpnia. Dodatkowo fajny pinbarek M15, M30, no i wczorajszy pinbar z D1... może coś z tego będzie

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja to widzę korektę ruchu do 132.14 może nawet 132 i dalej up.
ja wczoraj niestety poległem na usd/cad zastanawiam się tylko czemu tam zawrócili, tak jak pisałem małe FBO mały zasięg, ale nie ma to znaczenia. Ma może ktoś wykres z weekendu z jakiejś platformy na H1 lub H4 z usd/cad może to by trochę mi sprawę rozjaśniło dlaczego tam zawrócili bo nawet luki nie domknęli. Mimo wszystko i tak jestem za buy na tej parze ale aktualnie pass.
„Istnieje różnica między znajomością drogi, a podążaniem nią” – Morfeusz
Widzisz Pełnomocnik jak moje wzorce działają mam nadzieję że dużo nie straciłeśPełnomocnik pisze:Czerwinek jak Ci wczoraj pokazałem USD/CADa to grymasiłeś.. a teraz pokazujesz jako wzorcowy ..![]()
ps też siedzę w usd/cad

sam tak do końca nie wiem co się stało dlatego przydałby się wykres jak ktoś ma z weekendu co tam się działo

Ja tam żadnej luki nie widzę na Bloomie, tak samo jak na innych parach - w odróżnieniu od MT4.czerwinek pisze:... Ma może ktoś wykres z weekendu z jakiejś platformy na H1 lub H4 z usd/cad może to by trochę mi sprawę rozjaśniło dlaczego tam zawrócili bo nawet luki nie domknęli...

USDCAD D1

USDCAD H4

dzięki za zrzuty a mógłbyś wstawić z usd/cad z H1 jeszcze byłoby super