moj byl meksykanska czerwienMr.T pisze:p.s maluch- mój pierwszy samochód............ to były czasy
Audi Q5 2.0 TDI S-tronic
Ostatnio zmieniony 26 maja 2011, 21:24 przez anea, łącznie zmieniany 1 raz.
"Po drugiej stronie monitora siedzą ludzie, którzy chcą waszych pieniędzy. Albo wy im je zabierzecie, albo oni zabiorą je wam. Bądźcie zimnymi sukinsynami. Cierpliwie czekajcie na swoją kolej......"
Ja dostałem na osiemnastkę srebrnego i przejeździłem nim prawie całe studiaMufant pisze: Mój pierwszy białypotem taki jak Texa, ale trzeci tez czerowny... te czasy nie wrócą....
pamiętam jak kiedyś wybraliśmy się z kumplami na mazury i poszła nam linka od gazu w drodze powrotnej
Podwiązało ją się do jakiegoś kija,
ja dodawałem gazu tym kijem a kumple zmieniali mi biegi (w ten sposób zrobiliśmy jakieś 200km)
Nie do zdarcia maszyna
Mógłby tu kilka stron przygód opisać... ale najlepsza była jak jechaliśmy na wakacje do Karpacza i spaliło się radio, które rozładowało trochą akumulator. Tak, ze maluch palił tylko na "zapych". I tak sobie jedziemy, a tu Zonk w Jeleniej GórzeTeXs pisze:Podwiązało ją się do jakiegoś kija,
ja dodawałem gazu tym kijem a kumple zmieniali mi biegi (w ten sposób zrobiliśmy jakieś 200km)
He hebanaszko pisze:TeXs jak tam wyglada depoduzo brakuje do Q5?:P)
depo cały czas na tym samym poziomie, niestety kilka małych sl, jakieś jedno TP więc nic się nie zmieniło
Niestety mam urwanie "dupy" w firmie więc brakuje czasu na grę
a wchodzenie aby tylko wejść u mnie zawsze kończy się tak samo
Jutrzejszego dnia będzie trochę lepiej więc pogram a wieczorkiem wrzucę scr, z wynikiem