w sumie tez mozna....tylko przy depo jakie ma ok. 1400zeta to raczej 0,1 - 02 lotem trzeba cisnac...zeby na dluzej zabawy byloMicrobi pisze:wplacasz 5 tys i mozesz dowolną kwotę wypłacić
Audi Q5 2.0 TDI S-tronic
szulczas pisze: w sumie tez mozna....tylko przy depo jakie ma ok. 1400zeta to raczej 0,1 - 02 lotem trzeba cisnac...zeby na dluzej zabawy bylo Wink
przecież TeXs przy 70PLN leciał 0,07
its not what you trade its how you trade it
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
trading is waiting
--
więcej info na temat tradingu - strona www w profilu
AK
0,1 -0,2 lota lecę
a i lewar 1:100 więc nie da się 1 lotem
niestety ostatnio nie mam za dużo czasu więc większość moich wejść jest do bani - dla przykładu ostatnie wejście na ejku (wiedziałem, że zejdą do LT ale trzeba było coś zrobić więc tylko stopa niżej postawiłem)
a i lewar 1:100 więc nie da się 1 lotem
niestety ostatnio nie mam za dużo czasu więc większość moich wejść jest do bani - dla przykładu ostatnie wejście na ejku (wiedziałem, że zejdą do LT ale trzeba było coś zrobić więc tylko stopa niżej postawiłem)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Czołem
stan konta niestety na tym samym poziomie więc nic nie pokazuję,
mam niewielkie urwanie w firmie więc czasu na grę jak na lekarstwo a jeśli już coś wrzucę to wpada SL.
Może w następnym tygodniu znajdę więcej czasu a od 4 czerwca znikam na tydzień popływać na desce (Prasonisi - już się nie mogę doczekać)
Wrzucam też dzisiejszy trade na kabelku może komuś się przyda
ja w ten sposób patrzę na rynek
stan konta niestety na tym samym poziomie więc nic nie pokazuję,
mam niewielkie urwanie w firmie więc czasu na grę jak na lekarstwo a jeśli już coś wrzucę to wpada SL.
Może w następnym tygodniu znajdę więcej czasu a od 4 czerwca znikam na tydzień popływać na desce (Prasonisi - już się nie mogę doczekać)
Wrzucam też dzisiejszy trade na kabelku może komuś się przyda
ja w ten sposób patrzę na rynek
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Mr.T