Polecam GG Armady - 44398398 ... kilka razy z nimi gadałem szybko i sprawnie, oczywiście po polsku ;-)danders pisze:zrobiłem tak jak pisaliście i dalej to samo, powiedzcie mi czy jest z nimi kontakt języku polskim czy trzeba pisać do nich po amerykańsku?
Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Dziękuję dobry człowiekuajot pisze:Polecam GG Armady - 44398398 ... kilka razy z nimi gadałem szybko i sprawnie, oczywiście po polsku ;-)danders pisze:zrobiłem tak jak pisaliście i dalej to samo, powiedzcie mi czy jest z nimi kontakt języku polskim czy trzeba pisać do nich po amerykańsku?
Witam,HanSolo1 pisze:a na stronie http://www.armadamarkets.com/pl/ pisza:
"Poślizgi również na korzyść klienta, brak limitu odległości dla zleceń"
jakos zawsze tracilem na poślizgach na danych a wczoraj na lukach popoludniu,
powinni to wyjaśniac chociaz to wczoraj, i dzisiaj
dołączę się do wątku...
Wczoraj kolejny raz doświadczyłem rekwotowań, których podobno ma nie być...
Miałem S na kablu z t/p na poziomie 1.71050, a zlecenia zamknęły mi się na 1.71254, czyli ponad 20 pipsów wyżej.
Wysłałem dziś reklamację mailem, czekam na odpowiedź, ale pytanie brzmi : czy komuś już coś takiego uwzględnili ?
Konto real oczywiście.
Pozdrawiam,
S.
W tym modelu egzekucji nie było i nie ma rekwotowań.sycamor pisze:
Wczoraj kolejny raz doświadczyłem rekwotowań, których podobno ma nie być...
Jak w takim razie wytłumaczyć taką sytuację ?
S.
S.
normalny poślizg ceny i tyle
ECN i STP - te typy tak mają 

OK,
to na kogo zmienić, by było lepiej ?
Poza tym jak pisałem :
reklamują się, ze nie ma rekwotowań (czyli zamknięcia zlecenia w innej cenie, niż założona) i co ?
Puste słowa jak widać !
S.
to na kogo zmienić, by było lepiej ?
Poza tym jak pisałem :
reklamują się, ze nie ma rekwotowań (czyli zamknięcia zlecenia w innej cenie, niż założona) i co ?
Puste słowa jak widać !
S.
nie ma brokera bez wad
u każdego z serii STP i ECN będziesz mieć podczas danych poślizgi, dlatego jedynym rozwiązaniem jest do tego przywyknąć
oczywiście możesz iść do brokera typu MM, ale nie zdziw się jak po pewnym czasie zaczną utrudniać Ci zarabianie i będą gwałtownie rozszerzać spready 

OK,
mamy STP, ECN i MM ...
Każdy "oszukuje"
co wybrać ?
Może jest czwarty model ?
S.
ps. dodam, ze na mojego maila z reklamacją od rana nie ma odpowiedzi ...
mamy STP, ECN i MM ...
Każdy "oszukuje"

co wybrać ?
Może jest czwarty model ?
S.
ps. dodam, ze na mojego maila z reklamacją od rana nie ma odpowiedzi ...
To czego wymagasz nie ma nic wspólnego z realiami rynkowymi. Twoje wymagania biorą się z niewiedzy na temat funkcjonowania rynków. Jeżeli chcesz, żeby Twoje zlecenia były realizowane po danej cenie, musisz dostarczać płynność rynkową, a nie zabierać płynność. Umożliwia to kilku brokerów z dostępem do "głębokości rynku", między innymi LMAX i Dukascopy. Żaden z tych brokerów nie umożliwia dostępu do takiej funkcjonalności poprzez MT4. Dostarczanie płynności wiąże się ze zleceniami z limitem, więc można składać oferty kupna poniżej ceny Ask i oferty sprzedaży powyżej ceny Bid, o czym trzeba pamiętać.