Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Wczoraj i dziś masz święto w Estonii.
- zastapmnie
- Pasjonat
a to nie wiedziałem:)
ale przed pół godziną dokonali pomniejszenia stanu konta, więc pewnie jest kasa na rachunku bankowym
dzięki
ale przed pół godziną dokonali pomniejszenia stanu konta, więc pewnie jest kasa na rachunku bankowym
dzięki
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Panowie,
Takie pytano - czy możecie się połaczyć teraz ze swoim kontem na armadzie ?
Takie pytano - czy możecie się połaczyć teraz ze swoim kontem na armadzie ?
Nie wiem jak było o 22:06 ale w tej chwili bez problemu.
a jak w chwili obecnej ma się sprawa z wpłatami na wcześniej otwarte już konta? nie ma żadnych problemów? 

Nie ma. Normalnie można wpłacać i wypłacać.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zdawało mi się, że obsługiwali Paypal..?
Nie, był tylko skrill.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Ktoś ze zgromadzonych tu wie może, dlaczego Armada nalicza od kilku dni swap w wysokości 1-go grosza (chodzi o dodatni swap) na wszystkich pozycjach, niezależnie od pary walutowej? Konto real. To jest jakaś bardziej nowa jakość na rynku forex? Może nie podoba im się, że pozycja jest długo trzymana? O obniżce na GBP/PLN wysłali info że zaniżają, ale teraz żadnej informacji o takowych zamiarach nie było, ino cios poniżej pasa jakiś, ot tak się to po prostu dzieje, o co chodzi pytam, bo głupieję?
Świadomość - kluczem do wszystkiego.
Witaj,
U mnie naliczyło normalnie więc sugeruję zgłosić się z problemem bezpośrednio do brokera, gdzie podasz swój numer konta, a oni będą mogli się przyjrzeć transakcjom. Prawdopodobnie może to być zwyczajny błąd więc nie trzeba od razu szukać teorii spiskowych
.
U mnie naliczyło normalnie więc sugeruję zgłosić się z problemem bezpośrednio do brokera, gdzie podasz swój numer konta, a oni będą mogli się przyjrzeć transakcjom. Prawdopodobnie może to być zwyczajny błąd więc nie trzeba od razu szukać teorii spiskowych

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu