To znaczy że co? Na forum lepiej nie pytać i nie dyskutować?? A po za tym nie każdy obserwuje kilkanaście par. A spread zmienił się sporo (od 2 do 3 razy więcej) więc co dziwnego że się człowiek pyta.Cyb pisze:Bo koledze się spread na złocie zmienił, szkoda że nie zauważył zmian spreadu na lepszy na innych parach.
Ot typowe polskie narzekanie i wymaganie bóg wie czego.
Za to twój poziom powala. Wpadasz jak onetowy trol żeby sobie szczeknąć to tu to tam. Jeszcze te twoje wnioski w ostatnim poście które sam z siebie wyciągnąłeś WOW to dopiero cośCyb pisze:Ja się nie dziwie że support brokerów po pewnym czasie przestaje pisać. Przecież 85% żali jest na poziomie żenującym...
Ot typowe polskie narzekanie i wymaganie bóg wie czego.
Moja przeglądarka nie wyświetla reklam, więc nie mam wiedzy na temat tego co tu się pojawia. I nie otrzymuje z tego tytułu żadnych korzyści finansowych.
Po prostu drażni mnie ostatni poziom forum.
Też mógłbym sobie popisać, ale nie będę się zniżał do twojego poziomu, szkoda na to mojego czasu.Cyb pisze: I tak bym mógł wymieniać do nocy.
A następnym razem jak ktoś będzie chciał się czegoś dowiedzieć to lepiej się nie pytajcie tylko zmieńcie brokera LOL