Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.
Awatar użytkownika
Luke23
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.

Nieprzeczytany post autor: Luke23 »

Cyb pisze:Bo koledze się spread na złocie zmienił, szkoda że nie zauważył zmian spreadu na lepszy na innych parach.
Ot typowe polskie narzekanie i wymaganie bóg wie czego.
To znaczy że co? Na forum lepiej nie pytać i nie dyskutować?? A po za tym nie każdy obserwuje kilkanaście par. A spread zmienił się sporo (od 2 do 3 razy więcej) więc co dziwnego że się człowiek pyta.

Cyb pisze:Ja się nie dziwie że support brokerów po pewnym czasie przestaje pisać. Przecież 85% żali jest na poziomie żenującym...

Ot typowe polskie narzekanie i wymaganie bóg wie czego.

Moja przeglądarka nie wyświetla reklam, więc nie mam wiedzy na temat tego co tu się pojawia. I nie otrzymuje z tego tytułu żadnych korzyści finansowych.
Po prostu drażni mnie ostatni poziom forum.
Za to twój poziom powala. Wpadasz jak onetowy trol żeby sobie szczeknąć to tu to tam. Jeszcze te twoje wnioski w ostatnim poście które sam z siebie wyciągnąłeś WOW to dopiero coś
Cyb pisze: I tak bym mógł wymieniać do nocy.
Też mógłbym sobie popisać, ale nie będę się zniżał do twojego poziomu, szkoda na to mojego czasu.

A następnym razem jak ktoś będzie chciał się czegoś dowiedzieć to lepiej się nie pytajcie tylko zmieńcie brokera LOL

Expansion
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Expansion »

jak spread jest plynny to wiadomo ze sie zmienia i nikt nie ma pretensji...
jezeli broker ma gorsze spready np w nocy to po to jest forum zeby inni sie o tym dowiedzieli - kazdy ma swoj sposob na zarabianie i swoje godziny handlu... jezeli natomiast spread zmienia sie na stale (i to bardzo znacznie) na danym instrumencie to jest to wazna inormacja ktora powinna byc przekazana klientom... wtedy kiedy nalezy chwalic chwalimy, kiedy jednak nie wszystko wyglada jak nalezy to trzeba o tym pisac...

zauwazylem ze bre i armada na forum duzo sie reklamuje i chlopaki u tych dwoch brokow mocno sie angazuja :)

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Expansion pisze:jak spread jest plynny to wiadomo ze sie zmienia i nikt nie ma pretensji...
jezeli broker ma gorsze spready np w nocy to po to jest forum zeby inni sie o tym dowiedzieli - kazdy ma swoj sposob na zarabianie i swoje godziny handlu... jezeli natomiast spread zmienia sie na stale (i to bardzo znacznie) na danym instrumencie to jest to wazna inormacja ktora powinna byc przekazana klientom... wtedy kiedy nalezy chwalic chwalimy, kiedy jednak nie wszystko wyglada jak nalezy to trzeba o tym pisac...

zauwazylem ze bre i armada na forum duzo sie reklamuje i chlopaki u tych dwoch brokow mocno sie angazuja :)
Dokładnie tak! Nie interesuje mnie kuchnia ale oferta i jeśłi zmieniają się spready nalezy o tym poinformować i bynajmniej nie po fakcie :) Dodam, że posiadam dwa konta REAL. Jedno w Armadzie a drugie w BRE :) Wyboru dokonywałem m.in. w oparciu o prowizje i spready. I napiszę, że to w dalszym ciiągu dwie najlepsze obecnie oferty na rynku. Pozdrawiam
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

acidmaker
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: acidmaker »

Witam. Niecałą godzinę temu włączyłem platformę i OCT zaczął mi sam otwierać pozycje :shock: Jak wróciłem do komputera to miałem otwarte pozycje za cały dostępny depozyt. Gdyby nie pozycje na USDJPY to straty byłyby ogromne. Pozycje się nadal same otwierają kiedy ładuje się OCT, np. przy zmianie interwału wykresu. Ktoś ma podobny problem?
Zapraszam-> WWW

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Pierz Andrzej »

Witam

przed chwila sprawdziłem u siebie , i nie otwiera sam pozycji .

czy wersja jest aktualna ?? proszę spróbować przeinstalować platformę MT4 i OCT .

Jeżeli nadal będą takie problemy proszę o kontakt na adres oneclick@-forex-service.pl

-- czw 09-05-2013, 19:36 --

A więc sprawa wygląda tak że po stronie terminala coś zmienili w nowej wersji co powoduje takie dziwne zachowanie
ponieważ broker Armada Markets jest brokerem ECN/STP więc zlecenie które posiada ustawiony SL podczas wysyłania nie powinno zostać zrealizowane tylko odrzucone przez terminal z błedem 130 Invalid SL or TP a tak się nie dzieje.

kod odpowiedzialny za takie zachowanie to :

Kod: Zaznacz cały

bool check.broker()
{
   RefreshRates();
   while(Point < 0.00001) {RefreshRates();Sleep(100);}
   while(Bid   < 0.00001) {RefreshRates();Sleep(100);}
   while(Ask   < 0.00001) {RefreshRates();Sleep(100);}
   int sec =Seconds();
   if (MathMod(sec,2) == 0) OrderSend(Symbol(),OP_BUY ,MarketInfo(Symbol(),MODE_MINLOT),Ask - 100 * Point,0,Ask - 100 * Point,0,"",0,0,CLR_NONE);
   if (MathMod(sec,2) == 1) OrderSend(Symbol(),OP_SELL,MarketInfo(Symbol(),MODE_MINLOT),Bid + 100 * Point,0,Bid + 100 * Point,0,"",0,0,CLR_NONE);
   int error = GetLastError();
   if (error == 130) ecn = true;
   if (error == 146) {Sleep(1000);return(false);}
   if (error == 4110) return(false);
   if (error == 4111) return(false);
   return(true);
}
jeszcze dzisiaj wyjdzie nowa wersja OCT .
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

acidmaker
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: acidmaker »

Faktycznie wyszedł nowy build (499) Metatradera. Chociaż nie sygnalizował aktualizacji... Dzięki za szybką reakcję, całe szczęście (cudem) udało się wyjść bez straty...
Zapraszam-> WWW

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

OCT zostało już poprawione , lada moment będzie dostępne na serwerach Armada Markets w razie czego można go pobrać również z mojego serwera

http://www.forex-service.home.pl/oct/On ... arkets.exe
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

Awatar użytkownika
ArmadaMarkets
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: ArmadaMarkets »

OCT dostosowane do najnowszego builda MT4 można już pobrać z naszej strony:

http://www.armadamarkets.pl/aplikacja-o ... k-trading/
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

acidmaker pisze:Faktycznie wyszedł nowy build (499) Metatradera. Chociaż nie sygnalizował aktualizacji... Dzięki za szybką reakcję, całe szczęście (cudem) udało się wyjść bez straty...
w zakładce pomoc pisze build 500 z 9 maja
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Pierz Andrzej
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

ja mam 499 z 8 maja i nie krzyczy ani sie nie aktualizuje ;/
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE

ODPOWIEDZ