AliorTrader - ECN.
Re: AliorTrader - ECN.
Czyżby tradycja rozłączania na na dane wróciła?
Do tego gdy wyskakuje "infinity" to pojawia sie taki komunikat przy skladaniu zlecenia. Tu akurat wielkosc zlecenia to byla 0,5 lota wiec nie wiem skad te cyferki.
konto REAL
konto REAL
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Success lies on the far side of failure
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Prosimy o przesłanie screena z powyższa sytuacją na adres AT.kontakt@alior.pl. Natychmiast zgłosimy sprawę do dostawcy oprogramowania.Jarpen pisze:Mam problem tego typu ze w wielu miejscach jednoczesnie (depozyt, dostepne pod depozyt, margin call itd...) wyswietla sie "infinity". Restart platformy oczywscie pomaga ale potem znowu wyskakuje infinity. Dwa razy nawet wyswietlilo przy okazji saldo 0zł a mam otwarte pozycje i moglem otworzyc nowe.
konto REAL
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku

ale których usterek bo trochę tego byłotompil pisze:Witam,
Czy znana jest data naprawy usterek w alior trader? Podobno aktualizacja protradera byla juz w piatek.

Chodzi mi o poprawne dzialanie wlasnych wskaznikow.
Mam inne pytanie, jak wlaczyc/wylaczyc pozioma linie ceny?
Z gory dzieki
Z gory dzieki
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Wejdź w ustawienia wykresu i zaznacz Linie Bid i Ask tak jak na screenshocie.tompil pisze:Chodzi mi o poprawne dzialanie wlasnych wskaznikow.
Z gory dzieki
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzieki
Czy na platformie Alior Trader 2 jest może skrypt (lub czy będzie dostępny), który po uzyskaniu w transakcji np. +20pips, automatycznie przestawił by poziom SL np. na BE + 1 pips? A może istnieje inny sposób, by to zrobić automatycznie?
dzięki za odpowiedź
dzięki za odpowiedź
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Na chwilę obecną nie ma takiej możliwości. Pojawi się ona wraz z wprowadzeniem handlu automatycznego, niestety nie możemy na razie podać konkretnej daty wdrożenia tej funkcjonalności.jasiu86 pisze:Czy na platformie Alior Trader 2 jest może skrypt (lub czy będzie dostępny), który po uzyskaniu w transakcji np. +20pips, automatycznie przestawił by poziom SL np. na BE + 1 pips? A może istnieje inny sposób, by to zrobić automatycznie?
dzięki za odpowiedź
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
kiedy mozna spodziewac sie kolejnej bardzo istotnej dla kazdego inwestora aktualizacji platformy aliortrader?