AliorTrader - ECN.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Re: AliorTrader - ECN.
Informujemy, że zmianie uległa Specyfikacja Instrumentów Finansowych. Zmiany dotyczą głównie punktów SWAP dla poszczególnych walut. Nową specyfikację znajdą Państwo w Komunikatach Biura Maklerskiego, a także na Platformie w zakładce "Narzędzia". Bezpośredni link: http://www.aliorbank.pl/resources/res/r ... mentow.pdf
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
czy na platformie aliora mozna ustawic range bary? w internecie spotkalem sie z taka informacja.
Witam.
Możesz wybrać typ wykresu Price Range i jedną z domyślnych wartości Range Bars lub też ustawić własne wartości.
Polecam zapoznać się z podręcznikiem Alior Trader 2.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Oczywiście. Looknij na screenshota.sureshot pisze:czy na platformie aliora mozna ustawic range bary? w internecie spotkalem sie z taka informacja.
Możesz wybrać typ wykresu Price Range i jedną z domyślnych wartości Range Bars lub też ustawić własne wartości.
Polecam zapoznać się z podręcznikiem Alior Trader 2.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Pasjonat
BM Alior Bank pisze:Informujemy, że zmianie uległa Specyfikacja Instrumentów Finansowych. Zmiany dotyczą głównie punktów SWAP dla poszczególnych walut. Nową specyfikację znajdą Państwo w Komunikatach Biura Maklerskiego, a także na Platformie w zakładce "Narzędzia". Bezpośredni link: http://www.aliorbank.pl/resources/res/r ... mentow.pdf
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Banku
szaleństw niet ale coć przynajmniej drgnęło.Dlaczego przed tyle czasu oszukiwaliście inwestorów?dopiero konkurencja wymusza zmiany!!! nieładnie tak robić!!!!!!!!!!!!!
Na demie EUR/USD zaciął się na 23:59 na wykresie a na liście obserwowanych instrumentów jest na szaro czyli tak jak w weekendy kiedy nie ma handlu.
Myślę, że demo spełniło swoją funkcję- zademonstrowało możliwości AB- nie koniecznie tak jak bank by tego chciał ale wystarczająco, żeby podziękować za współpracę i realne pieniądze zanieść gdzie indziej.
Myślę, że demo spełniło swoją funkcję- zademonstrowało możliwości AB- nie koniecznie tak jak bank by tego chciał ale wystarczająco, żeby podziękować za współpracę i realne pieniądze zanieść gdzie indziej.
- BM Alior Bank
- Pasjonat
Witamy,
Pozdrawiamy
BM Alior Banku
Przepraszamy za niedostępność instrumentu na platformie DEMO w godzinach nocnych. Ma to związek z pracami, które odbywają się na środowisku demonstracyjnym. Jednocześnie informujemy, że platforma rzeczywista działa bez żadnych zakłóceń z nieprzerwaną możliwością handlu.dwnl pisze:Na demie EUR/USD zaciął się na 23:59 na wykresie a na liście obserwowanych instrumentów jest na szaro czyli tak jak w weekendy kiedy nie ma handlu.
Absolutnie nie zgadzamy się co do zarzutów jakiegokolwiek oszustwa. My również ponosimy koszty punktów swapowych dla wszystkich pozycji i gdy tylko udało nam się te koszty odpowiednio zmniejszyć, zmiana ta została natychmiastowo zastosowana dla wszystkich naszych Klientów. Konkurencja w tym wypadku ma się nijak do nowej specyfikacji instrumentów finansowych. Jesteśmy przekonani, że nowe, korzystniejsze warunki handlu i utrzymywania pozycji pozwolą naszym Klientom na osiągnięcie realnie lepszych wyników.andrzej-sk pisze: szaleństw niet ale coć przynajmniej drgnęło.Dlaczego przed tyle czasu oszukiwaliście inwestorów?dopiero konkurencja wymusza zmiany!!! nieładnie tak robić!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiamy
BM Alior Banku
dwnl pisze:Na demie EUR/USD zaciął się na 23:59 na wykresie a na liście obserwowanych instrumentów jest na szaro czyli tak jak w weekendy kiedy nie ma handlu.
Na demie, działy i dzieją się cyrki... mimo to polubiłem tą platformę... do banku nic nie mam... a wszelkie kłopoty zalecam wysyłać do PFSoftu. Im szybciej się uwiną z problemami, tym lepiej.
MaRCHeW jest głównym przedstawicielem PFSoftu w Polsce, zgłaszajcie jemu problemy, a on przekaże je do centrali.
Mało tego, MaRCHeW dziś na realu... miałem dziwną sytuację:
Uruchomiłem platformę, wykres ruszył, ale!
Dzisiejszy dzień na skali zaczął się od 7:00 a nie od 00:00... dopiero usunięcie z historii wykresu dało rezultat.
Wypadałoby się temu bardziej przyjrzeć... Niestety zapomniałem zrobić screen'a.
Pozdrawiam.
Wracam po latach przerwy....
Ja w dniu dzisiejszymy mam zrywane połączenia co kilka minut.. nie wiem co sie dzieje ale na tym demie nie da się nic zrobić bo cały czas wywala, a jak się połączę ponownie to mam ( zamknięte już wcześniej) otwarte pozycje który były tydzień wcześniej !!
-
- Uczestnik
Platforma Demo zrobiła i nadal robi AB świetną antyreklamę. O następnych klientów będzie bardzo trudno. Nie nalicza swapów, nie można ustawić SL,stare ustawienia SL znikają, ciągłe problemy ze zliczaniem prawidłowego stanu konta i wiele innych rzeczy. Zapewnienianie,że na rachunku rzeczywistym jest wszystko OK, to dla mnie jako potencjalnego klienta nie wystarcza. To są po prostu puste słowa! To tak, jakby ktoś chciał mi sprzedać nowego Mercedesa, a zabrał by mnie na jazdę próbną Dacią, a po jeździe zachwalałby, że w Mercedesie jest wszystko o niebo lepsze. Gdybym wcześniej nie znał Mercedesa, to na pewno bym mu uwierzył?