Panowie z Aliora kiedy skończycie ze ZŁODZIEJSKIMI PUNKTAMI SWAP? Platforma jaka jest każdy widzi! ale punkty Swap to chyba jakieś nieporozumienie! Alior uważa chyba ludzi za debili mając takie stawki.Chociaż niechcem ale muszem pożegnać tego broka.Przeniosę się choćby na WBK.
-- Dodano: pt 09-11-2012, 4:19 --
Jestem użytkownikiem platformy Alior Trader2 Demo. Od kilku dni na te platformie dzieją się różne cuda. Wysłałem już w tej sprawie 3 e-maile, lecz nie dostałem żadnej odpowiedzi od Alior Banku. Jest to podejście naprawdę bardzo nieprofesjonalne. Alior Bank, po prostu "olewa" ewentualnych przyszłych klientów. Widząc takie ich podejście do sprawy, mam wrażenie ,że rośnie nam drugie Amber Gold
Amber Gold raczej nie rośnie ale to że ma w d..... wszystkich to prawda
-- Dodano: pt 09-11-2012, 4:26 --
Rozwijając pojęcie ZŁODZIEJSKIE PUNKTY SWAP to chciałbym zauważyć, że jest to jedyny chyba brok z takimi stawkami swap na rynku.Zupełnie nierozumiem tych betonów z aliora.Czy tego nie widzą czy mają gdzieś inwestorów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-- Dodano: pt 09-11-2012, 4:28 --
Panie Marchewka!Czy jesteś Pan wstanie wymusić jakieś zmiany w SWAP czy to już Pana przerasta!!