Na dzień dzisiejszy nie ma takiej opcji na platformie.aranrth pisze:Czy na platformie jest możliwe ustawienie automatycznego BE?
Pozdrawiamy
Zespół BM Alior Bank
Na dzień dzisiejszy nie ma takiej opcji na platformie.aranrth pisze:Czy na platformie jest możliwe ustawienie automatycznego BE?
Wystarczy.WoŁodia pisze:Czy Microsoft .NET Framework 4 Client Profile wystarczy do prawidłowego funkcjonowania platformy? Czy muszę coś innego zainstalować?
Dziękuję bardzo za informacje. Problem przekazałem do PFSoftu.Mustafa pisze:Z takich rzeczy programowych, na wykresie typu renko, średnie po wczytaniu nie są dalej aktualizowane.
Looknij na screenshota, którego załączyłem.marco123 pisze:Witam mam pytanie w ktorym miejscu jest mozliwosc w otwartej pozycji zobaczenia naliczanego swapa na rachunku demo ?
Problem ten został zgłoszony i jest już naprawiony. Teraz należy czekać na aktualizację platformy Alior Trader 2.kuchara23 pisze:Witam,
mam konto real i troche mnie to irytuje, ale moze ta platforma tak ma.
Jezeli zmieniam okres czasowy z jednego na drugi to na wykres z cena zmienia sie prawidlowo, ale wskaznik ponizej osobno w oknie nie aktualizuje sie tylko zostaje na pozycji zerowej. Bardzo to utrudniajace, poniewaz za kazdym razem trzeba usuwac okno ze wskaznikiem i jeszcze raz go zalaczac, za kazdym razem kiedy zmienia sie okres M15, M30 i itp.
Dziekuje za pomoc