AliorTrader - ECN.
Witam,
może trochę banalne pytanie, ale sam nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi.
Po ostatniej aktualizacji AT zmienił mi się pasek przewijania i nie potrafię go zmienić na taki jaki był w AT1 i pierwotnej wersji AT2. Czy ktoś wie jak to zmienić?
W załączniku screeny jakby ktoś nie wiedział o czym mówię.
Dzięki, pozdrawiam.
może trochę banalne pytanie, ale sam nie potrafiłem znaleźć odpowiedzi.
Po ostatniej aktualizacji AT zmienił mi się pasek przewijania i nie potrafię go zmienić na taki jaki był w AT1 i pierwotnej wersji AT2. Czy ktoś wie jak to zmienić?
W załączniku screeny jakby ktoś nie wiedział o czym mówię.
Dzięki, pozdrawiam.

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
PS. Osoby, którym nie pasuje EMA, będę musiały używać EMA z MT4, ponieważ niektórzy klienci PFSoftu chcą mieć właśnie EMA z taką właśnie formułą. Dlatego PFSoft nie zdecydował się na jej zmianę oraz dodanie drugiej EMA z inną formułą.
W piątek wyszła nowa wersja Protrader 2. Z tego co widzę to problem został rozwiązany. Teraz pozostaje nam tylko czekać na update Alior Trade 2.MaRCHeW pisze:Ok. Przekazuję do PFSoftu.szpakv pisze:U mnie niestety nie działa - w załączniku screeny. Nie umiem sobie z tym poradzić - przeinstalowywałem kilka razy platformę + próbowałem na innym kompie - wszędzie to samo.MaRCHeW pisze:Sprawdziłem u siebie. Działa poprawnie. Looknij na screena.
Nie mogę dodać więcej niż 3 screeny, więc tutaj linki:
http://www56.zippyshare.com/v/7203081/file.htmlTutaj już wszystko pokręcone - 127,20 jest tam gdzie powinno być 100, a 100 jest tam, gdzie powinno być 161,80...
http://www16.zippyshare.com/v/35227961/file.htmltutaj ustawiłem te same wartości, co Karol w swoim poście - poprawny jest tylko poziom 50.
Pozdrawiam.
Dzięki za info.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
PS. Osoby, którym nie pasuje EMA, będę musiały używać EMA z MT4, ponieważ niektórzy klienci PFSoftu chcą mieć właśnie EMA z taką właśnie formułą. Dlatego PFSoft nie zdecydował się na jej zmianę oraz dodanie drugiej EMA z inną formułą.
mega spread na usd/pln w AT
wczoraj zamknęło mi pozycję, na usd/pln z powodu rozszerezenia spreadu na AT do poziomu ponad 420 pipsów!!!!
Tyle nawet brokerzy MM nie rozszerzają. Nie dość tego, przez taki spread zamkneło mi pozycje sporo poniżej stop lossa.
Czy wy też mieliście na tej parze taki spread?
Tyle nawet brokerzy MM nie rozszerzają. Nie dość tego, przez taki spread zamkneło mi pozycje sporo poniżej stop lossa.
Czy wy też mieliście na tej parze taki spread?
-
- Uczestnik
robertooooo pisze:od kilku dni AT2 zrzera ponad giga pamięci nie mówiąc już o wolniejszym działaniu ,to nie wina komputera tak samo mam na kilku ,to kwestia ustawień czy coś się zje... o,ktoś ma tak samo lub wie coś o tym ?
Już kilka postów wcześniej o tym pisałem.
W momencie gdy włączam platformę, procek wskakuje mi na 100% a ram rzeczywiście bierze około giga.
Z tym, że ja mam tak od samego początku i moim zdaniem ciężko mówić tu o ustawieniach, bo nawet jak mam świeżo zainstalowaną to jest to samo

Jean-Jacques Rousseau "Pieniądze, które mamy, są narzędziem wolności. Pieniądze, za którymi gonimy - narzędziem niewoli."