AliorTrader - ECN.

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
6%
Poza paroma minusami są ok
13
41%
Przeciętny
7
22%
Mają wiele wad
5
16%
Stanowczo odradzam
5
16%

Liczba głosów: 32

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: IndyInwes »

Stosują marketing jak Ci z XTB :D Dzwonią z zapytaniem odnosnie założenia konta real. Zabawnie się rozmawiało z Panem który nie miał pojęcia tak naprawde o wszystkim. Po przedstawionych problemach nagle zminił głos z pewnegeo siebie na "zbitego kundla". Pozdrawiam serdecznie mojego rozmówcę i wierzę w to, ze ich usłgi zmienią się na lepsze.

Gdzie się podział ich przedstawiciel który udzielał się na tym forum?
Czasami przeglądam to forum i dostrzegam jedno... traderzy to ludzie a ludzie to idioci.

Awatar użytkownika
BM Alior Bank
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: BM Alior Bank »

tarfue pisze:Info dla tych którzy czekali na możliwość implementacji własnych wskaźników i możliwość uruchamiania strategii

Pracownik info linii stwierdza „ Nasi specjaliści pracują nad tym” a z informacji które posiada prowadzone są już testy i rozwiązanie to powinno pojawić się w pierwszym kwartale nowego roku

rozmowa z października 2011 r

Pracownik info linii stwierdza że platforma Protrader2 i tu ciekawe „nie została jeszcze udostępniona przez producenta” i nie ma żadnych informacji kiedy zostanie wdrożona w Alior Banku

rozmowa z dnia wczorajszego : )
W rozmowie z października konsultanci przekazali posiadane przez nas na ten czas informacje.

W międzyczasie, w trakcie prac nad platformą Pro Trader 2 wyszły komplikacje, a dostawca oprogramowania do dnia dzisiejszego nie przekazał finalnej, stabilnej wersji tej aplikacji.

Platforma Pro Trader 2 udostępniona przez dostawcę oprogramowania, jest platformą DEMO, nie zawierającą wszystkich pożądanych funkcjonalności.

Pozdrawiam,
Dariusz Wiśniewski
Biuro Maklerskie Alior Banku
mail: kontakt.bm@alior.pl
tel: 19503

Awatar użytkownika
lukpiasek
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: lukpiasek »

Może tak zmienić dostawce czyli platformę skoro w kulki lecą ? :mrgreen:

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Demo przestało mi już całkiem działać :P Wyleczyłem się nim z obsesynej miłosci do MT4. ProTrader jest naprawde rewelacyjną platformą.
"Połączenie z serverem nie powiodło się" Może to usterka albo zemsta za negatywny komentarz :D Działa Wam demo?

enderius
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: enderius »

Mi też nie działa
Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć.-Albert Einstein

Awatar użytkownika
TsunamiPL
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: TsunamiPL »

Padł. Gdybym miał otwartą pozycję i stracił na niej, nie uszło by im to na sucho.
The only way is up

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

Ciekaw jestem czy real działał gdy demo padło i czy w przypadku awarii sl zadziała... na demo nie zadziałał ;)
Czasami przeglądam to forum i dostrzegam jedno... traderzy to ludzie a ludzie to idioci.

Kurczak
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: Kurczak »

Hej , ja mam konto real i niestety też nie działa :(

Awatar użytkownika
tarfue
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tarfue »

Panie Dariuszu – podoba mi się ten projekt i chciałbym żeby te prace nabrały prędkości - tyle z mojej strony.

Pozdrawiam

IndyInwes
Stały bywalec
Stały bywalec

IndyInwes pisze:Ciekaw jestem czy real działał gdy demo padło i czy w przypadku awarii sl zadziała... na demo nie zadziałał ;)
Co się stało?:D Czemu SL nie zadziałał, chyba juz nikt nie gra u Was skoro taki brak zainteresowania. Co to była za awaria kilku godzinna na demo i na real podobno tez :P Domyslam się, ze SL( podczas awarrii)na real tez nie zadziała i wtedy trzeba się pidolic z reklamacją?

ODPOWIEDZ