AliorTrader - ECN.
- DigitalSmoke
- Pasjonat
Wprost przeciwnie.Jestem bardzo cierpliwy...DigitalSmoke pisze:ZZ
"- Pierwsze połączenie internetowe miało miejsce 17 sierpnia 1991 r. pomiędzy Wydziałem Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego, a konkretnie barakiem przed tym wydziałem, a Kopenhagą w Danii. "
a ty już czekałeś na polski ECN?
Niecierpliwy jesteś.
ECN rozumiem szerzej czyli jako cały rynek walutowy ,oczywistym jest że w różnych okresach historii inaczej to wyglądało .,inacze wyglądało to w 1700-1800a inaczej w 1960 roku lub 2012 ...
Z tego co ja wiem to nie było żadnego problemu dla zwykłych inwestorów na świecie już ok. 1960 roku.W Polsce było to karalne mniej więcej do powstania naszego forex-nawigator.biz// może się mylę o parę miesięcy...///
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
OTzz pisze:Wprost przeciwnie.Jestem bardzo cierpliwy...DigitalSmoke pisze:ZZ
"- Pierwsze połączenie internetowe miało miejsce 17 sierpnia 1991 r. pomiędzy Wydziałem Fizyki Uniwersytetu Warszawskiego, a konkretnie barakiem przed tym wydziałem, a Kopenhagą w Danii. "
a ty już czekałeś na polski ECN?
Niecierpliwy jesteś.
ECN rozumiem szerzej czyli jako cały rynek walutowy ,oczywistym jest że w różnych okresach historii inaczej to wyglądało .,inacze wyglądało to w 1700-1800a inaczej w 1960 roku lub 2012 ...
Z tego co ja wiem to nie było żadnego problemu dla zwykłych inwestorów na świecie już ok. 1960 roku.W Polsce było to karalne mniej więcej do powstania naszego forex-nawigator.biz// może się mylę o parę miesięcy...///
Pozdrawiam.

Nie wiem czy już było, ale jest praca w AliorTrader
http://www.pracuj.pl/praca/specjalista- ... ta,2354595
http://www.pracuj.pl/praca/specjalista- ... ta,2354595
Tak jak pisałem kiedyś...,to jest proces..,.Jeżeli wszystko pójdzie dobrze to za za 2-3 lata będzie dobrze...Nie wiem czy już było, ale jest praca w AliorTrader
Pozdro.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
- VANemadeus
- Bywalec
Witam , czy ktoś mi to wytłumaczy... Dlaczego tak się dzieje na Edku Buy i Sell bez akceptacji. Powinienem być na rynku od 20 min , a Alior ma PROBLEM !!!

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Słabi tylko giną w objęciach przeciwności ,
silni karmią się u jej piersi.
- Józef Ignacy Kraszewski -
Sto razy było napisane, że demo w AT nie działa.VANemadeus pisze:Witam , czy ktoś mi to wytłumaczy... Dlaczego tak się dzieje na Edku Buy i Sell bez akceptacji. Powinienem być na rynku od 20 min , a Alior ma PROBLEM !!!
![]()
Odpuść sobie testy na demo.
Jak chcesz coś sprawdzić to testuj najmniejszą stawką na real albo demie innej firmy.
- VANemadeus
- Bywalec
Sorry ale nie dałem rady przelizac cały dziennik , jestem na 25 str.MOCKBA pisze:Sto razy było napisane, że demo w AT nie działa.
Odpuść sobie testy na demo.
Jak chcesz coś sprawdzić to testuj najmniejszą stawką na real albo demie innej firmy.
Śledzę 7 dzienników na raz a ten dopiero zaczynam.
Testy na innych platformach mam za sobą , ciekawi mnie polski ECN.
A do piątku było wszystko Ok , demo mam od paru dni , więc stąd moje zdziwienie zaistniałego problemu...

Słabi tylko giną w objęciach przeciwności ,