A jak na Real ?
Demo już działa

Indicator w załączniku.MOCKBA pisze: Karolu,
czy mógłbyś pomóc mi dodać wakaźnik do AT poprzez skompilowanie go lub (jeszcze lepiej) wyjaśnienie gdzie robię błąd.
Usiłowałem dodać wskaźnik VolatilityStop.mq4 i zamiast punktu 7 według Twojej instrukcji uzyskałem efekt jak w załączniku.
Ubaw po pachy....warnisz pisze:P.P.S. Sprzedam doskonały system z auto traderem, który wymaga jedynie drobnej poprawki. System ten otwiera i zamyka pozycje w sposób przynoszący niemal zawsze same straty. Wystarczy go przerobić tak, aby przynosił zyski (podejrzewam, że gdzieś w kodzie trzeba wstawić plus zamiast minusa).
Dzięki wielkie!MaRCHeW pisze:Witam.
Indicator w załączniku.
Pozdrawiam
Karol Marchewka
baba w warzywniaku mówiła mi , że podobno mają to być Raiffaisen i BZWBK -warnisz pisze:@zz
no już dobrze, dobrze, powiedz jeszcze jak w 2012 zarobić na forex kupę szmalu i się luzujemy
A tak w ogóle to które banki są najbliższe otwarcia ECNa, bo reprezentuję silną grupę nacisków, ale nie wiemy, gdzie mamy naciskać ?
Z tego co dowiedziałem się od fakirów z infolini biura maklerskiego, to Pro trader 2 będzie wdrażany w okolicach połowy 2012r. Zaraz po tym jak wejdzie PT2, ma pojawić się rónież dostęp przez WWW i komórki. Niestety jeszcze kupa czasuwarnisz pisze:Czy są choćby jakieś jaskółki dotyczące Pro Trader'a 2?
PFSoft oferuje go już od dawna, a Alior podobnoż testuje od jakiegoś czasu.
Podawano, iż wstępny nieoficjalny termin to koniec roku. Czy może wiadomo, jak plany wyglądają aktualnie? Jest jakiś nowy nieoficjalny termin?
Czy będzie dostęp do platformy przez www?