Wy tak na serio ?:Pbakubaq pisze:A kto ci kaze doic jednego mm, maly masz wybor na rynku? otworz pare kont.spawacz_rider pisze:Aekold pisze:Jak dla mnie już lepiej walczyć z rynkiem niż z brokerem
U MM walczysz z dwoma na raz
AliorTrader - ECN.
-
- Bywalec
Mam pytanie odnośnie analizy, wykonałem takową nawrzucałem kresek zapisałem styl wykresu ale przy wczytaniu na innym wykresie nie ma kresek. Nie ma możliwości zapisania analizy i przeniesienia?
PS panowie przypominam, ze to temat o AliorTrader a wy robicie śmietnik i jakieś pogadanki o MM
PS panowie przypominam, ze to temat o AliorTrader a wy robicie śmietnik i jakieś pogadanki o MM
Nie chodzi o to czy masz rację czy nie, tylko o to, co robisz kiedy masz rację lub jak się zachowujesz jeżeli racji nie masz.
Net u mnie działa BEZ PRZERWY i prawidłowo, a oto wycinek loga z ostatniej godziny (resztę wpisów usunąłem, żeby nie zaśmiecały tego co chcę pokazać)
->27.09.2011 09:12:48 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
->27.09.2011 09:26:04 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
->27.09.2011 09:32:05 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
->27.09.2011 09:36:06 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
Ileż mozna ?
Dodano po 2 minutach:
->27.09.2011 09:49:27 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
Dzisiaj za karę żadnej więcej prowizji nie dostaniecie
->27.09.2011 09:12:48 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
->27.09.2011 09:26:04 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
->27.09.2011 09:32:05 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
->27.09.2011 09:36:06 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
Ileż mozna ?
Dodano po 2 minutach:
->27.09.2011 09:49:27 <typ>System</typ> <act>Disconnect by ping...</act> <mes></mes>
Dzisiaj za karę żadnej więcej prowizji nie dostaniecie

Serdecznie pozdrawiam,
Maciej Buchta.
Maciej Buchta.
Panowie piszcie pełnymi zdaniami ponieważ nikt nic z tego nie wie...Mustafa pisze:no poślizgi jednak są właśnie przewiozło mnie 8 pips i to na tak spokojnym rynku
Jeżeli przewiozło Ciebie na 8 pip to na jakiej parze?.To jest najważniejsze.
Pozdrawiam.
Bazylea III reforma finansowa staje się skuteczne,
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów
W ostatnich miesiącach Grupa CME i innych operatorów walut zauważyć rosnącą aktywność banku w kontraktach futures lub podobnych produktów